Ceina

Curs de Programació en PHP 5 i MySQL

Ceina

Curs
Presencial
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

Què és el curs de PHP 5 i MySQL?PHP és el llenguatge de programació per excel·lència si parlem d'entorns Web, orientació a objectes i d'Internet en sistemes com Windows, Linux o Mac. Un llenguatge de programació ens permet dissenyar les nostres pròpies aplicacions, fer-les a mida. Si bé la majoria d'aplicacions existents al mercat fan allò que necessitem, amb PHP podrem fabricar-nos allò que no trobem enlloc. PHP és un llenguatge de programació complert i independent, que permet la creació de qualsevol tipus d'aplicació. Notepad++, l'editor de codi PHP que usarem al llarg del curs, ofereix un entorn i unes eines concretes, que ajuden al programador a desenvolupar fàcilment els seus programes en PHP i obtenir resultats professionals en els seus treballs.

 

Destinataris

A qui va dirigit?Especialment a programadors que desitgin canviar el seu llenguatge de programació, a persones que necessitin endinsar-s'hi per la seva feina o bé perquè estiguin fent una carrera universitària on se'ls exigeixi el seu coneixement i, en general, a persones interessades en el món de la programació.

Horari/Torn

Curs amb horari flexible.

Objetius

Oferir una bona base de programació en PHP, aprenent des de les coses més fonamentals a d'altres de complexes per aconseguir que l'estudiant, en finalitzar el curs, pugui desenvolupar un petit projecte pel seu compte.

Promocions

Curs subvencionable.

 

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Programació en PHP 5 i MySQL

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Programació en PHP 5 i MySQL