curs Selectivitat

9 Persones han demanat informació
1039 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
INF Institut Numància Formació
curs Selectivitat
Sol·licita informació
Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial | Distància
Sabadell (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Abans de matricular-se per primera vegada en qualsevol dels estudis universitaris, totes les persones que hagin obtingut el títol de batxillerat han de superar una prova d'accés a la universitat (PAU).

L'objectiu de les PAU és valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i lascompetencias adquirides en el batxillerat.

Les PAU són proves anònimes, idèntiques per a tots els estudiants de Catalunya, i es realitzen simultàniament a fi de garantir al màxim la igualtat d'oportunitats dels estudiants que es presenten.

Anualment hi ha dues convocatòries: ordinària (juny) i extraordinària (setembre). No hi ha límit de convocatòries per superar les PAU.

Institut Numància Formació posa a la teva disposició els millors professionals, les millors tècniques i els millors materials perquè aconsegueixis el teu objectiu mitjançant un mètode dinàmic i totalment adaptat a les teves necessitats.

Tens tres cursos disponibles: d'octubre a juny, de gener a juny i un intensiu d'estiu perquè et puguis presentar a l'extraordinària de setembre.

Temari

La prova d'accés a la universitat s'estructura en dues fases: una fase general obligatòria i una fase específica de caràcter voluntari

Requisits

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

curs Selectivitat
INF Institut Numància Formació
Campus i seus: INF Institut Numància Formació
INF Institut Numància Formació (Sabadell)
C/ Jardí, 6 08029 Sabadell (Barcelona)
Sol·licita informació
X