Curs Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)

Consulteu el preu
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Curs Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Curs Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes ofereix una visió global de la gestió del departament comercial i de màrqueting, aportant els coneixements necessaris per al desenvolupament professional, incorporant nombrosos exemples pràctics del mercat nacional i internacional.
Les noves estratègies i tendències del màrqueting influeixen sobre la demanda d'una forma eficient i innovadora. Conèixer-és tenir la clau per desenvolupar polítiques de màrqueting flexibles, i orientables en funció dels possibles escenaris del mercat.

Temari

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting
  • Màrqueting mix
  • Venda personalitzada i gestió d'equips

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el curs, l'alumne serà capaç de: Treballar com a especialista en departaments de màrqueting, comercial, vendes, agències de publicitat, d'investigació de mercats o consultories, o com director d'un equip de vendes. Dissenyar i executar plans de màrqueting i de comunicació integrals, que incideixin en el creixement i rendibilitat del negoci. Desenvolupar i gestionar marques i productes amb les tècniques més innovadores. Implementar accions de marxandatge i activitats d'animació encaminades a millorar la rendibilitat del punt de venda.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

EAE Business School aposta per l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. L'objectiu és assegurar la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après, i per a això es basa en: Els recursos d'aprenentatge. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. El treball en equip.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el curs obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos als cursos i màsters d'EAE.
Beca Desenvolupament Integral Pimes
Beca Dona Directiva
Beca Discapacitat Acreditada
Beca Excel·lència Acadèmica EAE
beca Emprenedors
beca Directius

Avantatges del curs

Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, ​​beneficiant dels avantatges i serveis de les dues.

Borsa de treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual.
Curs Superior en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X