Curs Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)

Consulteu el preu
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Curs Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Curs Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic es dirigeix ??a tots aquells professionals interessats en especialitzar-se en aquestes dues àrees. I també a tots aquells emprenedors que volen iniciar negocis basats en entorns digitals i volen conèixer les claus i oportunitats que ofereix Internet.
En el curs es desenvolupen tots els temes claus del màrqueting online i del comerç electrònic, i per això s'utilitzen múltiples recursos digitals, simuladors i altres recursos que faciliten l'aprenentatge i l'aplicació pràctica dels continguts.

Temari

  • Marc estratègic en entorns digitals
  • Eines de màrqueting digital
  • Pla de Màrqueting Digital: Social Media i Community management
  • Comerç electrònic

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el curs, l'alumne serà capaç de: Elaborar i optimitzar un pla de màrqueting digital, amb enfocaments tàctics i estratègics. Desenvolupar tècniques de comunicació per relacionar-se amb els clients de manera efectiva. Sempre adaptant-se al que requereixin les circumstàncies. Definir i implementar campanyes de publicitat en línia. Conèixer com complir amb els requisits per millorar la usabilitat i el posicionament d'una web. Fer campanyes multicanals i aplicar estratègies de màrqueting d'afiliació. Marcar objectius practicables. Càlculs indispensables per mesurar la viabilitat d'un negoci.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

EAE Business School aposta per l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. L'objectiu és assegurar la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après, i per a això es basa en: Els recursos d'aprenentatge. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. El treball en equip.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el curs obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE + UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos als cursos i màsters d'EAE.
Beca Desenvolupament Integral Pimes
Beca Dona Directiva
Beca Discapacitat Acreditada
Beca Excel·lència Acadèmica EAE
beca Emprenedors
Beca Directius

Avantatges del curs

Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, ​​beneficiant dels avantatges i serveis de les dues.

Borsa de treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual.
Curs Superior en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X