Ciclo Formativo Grado Medio en Gestión Administrativa

Cicle formatiu de grau mitjà
Oficial / homologat
Presencial
Granollers (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

És competència general d'aquest/a tècnic/a realitzar activitats de recolzament administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d'atenció al client, tant en empreses públiques com privades, aplicant la normativa vigent i protocols de qualitat, assegurant la satisfacció del client i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.
 

Temari

 • Mòdul 1: Comunicació empresarial i atenció al client 165 hores
 • Mòdul 2: Operacions administratives de compravenda 132 hores
 • Mòdul 3: Operacions administratives de recursos humans 99 hores
 • Mòdul 4: Operacions auxiliars de gestió de tresoreria 132 hores
 • Mòdul 5: Tècnica comptable 132 hores
 • Mòdul 6: Tractament de la documentació comptable 132 hores
 • Mòdul 7: Tractament informàtic de la informació 231 hores
 • Mòdul 8: Anglès 99 hores
 • Mòdul 9: Empresa i administració 132 hores
 • Mòdul 10: Empresa a l'aula 264 hores
 • Mòdul 11: Formació i orientació laboral 66 hores
 • Mòdul 12: Formació en centres de treball

Competències per a les quals et prepara el curs

Tramitar documents i comunicacions internes o externes als circuits d'informació de l'empresa. Elaborar documents i comunicacions a partir dordres rebudes o informació obtinguda. Classificar, registrar i arxivar comunicacions i documents segons les tècniques i els paràmetres establerts a l'empresa. Registrar comptablement la documentació corresponent a l'operativa de l'empresa en condicions de seguretat i de qualitat. Realitzar gestions administratives de tresoreria, seguint les normes i els protocols establerts per la gerència per tal de mantenir la liquiditat de l'organització. Efectuar les gestions administratives de les àrees de selecció i formació dels recursos humans de lempresa sota la supervisió del responsable superior del departament. Donar suport administratiu a l'àrea de gestió laboral de l'empresa i sota la supervisió del responsable superior del departament.

Metodologia

Presencial

Objectius

Ensenyar a realitzar activitats de suport administratiu a l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, atenció al client, tant en empreses públiques com privades, aplicant la normativa vigent i protocols de qualitat, assegurant la satisfacció del client i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i de protecció ambiental.

Pràctiques

Se realizan prácticas.

Perspectives laborals

Grans com a mitjanes i petites empreses Qualsevol sector d'activitat Sector de serveis Administracions Públiques Suport administratiu a les tasques d'administració Gestió i fent atenció a clients i ciutadans. Auxiliar administratiu. Informació/atenció al client. Ajudant doficina. Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments. Administratiu comercial. Auxiliar administratiu de gestió de personal. Auxiliar administratiu de les administracions públiques. Empleat d´atenció al client. Empleat de tresoreria. Empleat de mitjans de pagament.
Ciclo Formativo Grado Medio en Gestión Administrativa
EDUCEM BUSINESS, SL
Campus i seus: EDUCEM BUSINESS, SL
EDUCEM BUSINESS, SL
c/Joan Prim, 11 08400 Granollers (Barcelona)
Cursos més populars
X