Tècnic superior en secretariat

1023 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Tècnic superior en secretariat
Sol·licita informació
Curs
On-line | Distància
180 hores
Consulteu el preu

Descripció

Actualment, el secretariat és una professió ben valorada, tant social com laboralment. La Secretària de Direcció té la responsabilitat de ser una part important en l'assoliment dels objectius de la Direcció de l'empresa.

Temari

  • Comunicació i relacions professionals. La comunicació interpersonal en l'empresa, documentació empresarial, habilitats socials i protocol.
  • Organització del servei i treballs de secretariat. L'empresa i la seva organització, gestió del temps, organització de viatges, reunions i esdeveniments i gestió de la qualitat.
  • Elements de Dret. Concepte, classificació i fonts del Dret, els contractes, Dret mercantil, Dret fiscal, Dret administratiu, la Unió Europea.
  • Salut Laboral. Seguretat i salut en el treball, tècniques preventives, organització i gestió de la prevenció.
  • Relacions Laborals. Contractació laboral, el salari, el sistema de la Seguretat Social.
  • Comptabilitat i Finances. El patrimoni empresarial, anàlisi de balanç, autofinançament, finançament extern de l'empresa
  • Aplicacions informàtiques (opcional). Xarxes informàtiques, Windows XP, Internet Explorer, Word, Excel, Access i PowerPoint.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Objectius

El curs aporta la formació necessària per desenvolupar correctament el treball de secretariat en qualsevol organització, ja sigui petita, mitjana o gran empresa, fins i tot en l'Administració. Permet incorporar-se al mercat laboral amb plenes garanties, actualitzar els coneixements de qui ja està en actiu i, si ho desitja, presentar-se per lliure a les puebas per obtenir el títol oficial de FP de Grau Superior com a Tècnic Superior en Secretariat.
També va dirigit als que tenint un lloc de treball i certa experiència laboral volen actualitzar i millorar els seus coneixements.

Titulació obtinguda

Un cop superat el curs rebràs el diploma de Estudios de Empresa com Tècnic Superios en Secretariat.

Perspectives laborals

En finalitzar el curs de Secretariat a distància tindràs la capacitat suficient per exercir diferents funcions administratives en oficines, en centres privats o públics, en negocis familiars. Fins i tot per posar en marxa una activitat com a treballador autònom. I sobretot tenir una professió, Tècnic Superior en Secretariat.
Tècnic superior en secretariat
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Campus i seus: Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Estudios de Empresa. Escuela de formación empresarial
Paseo Fabra i Puig, 10-12 08008 Barcelona
Sol·licita informació
X