Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes

Preu 169 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 169 €

Descripció

Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat.
Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast
Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu.
Textures creatives: dolces i salades + Textures creatives: esferificacions, nitrogen i marshmallows + Textures creatives: cremosos, escumes i tècniques avançades
David Gil, cap de postres i creativitat de el grup elBarri, posa tot el seu coneixement sobre textures al teu abast amb aquest curs complet amb tot el que necessites aprendre per elaborar receptes a l'altura dels millors restaurants gastronòmics. Tot un recorregut a través de merengues, marshmallows, croquanters, nitrogen, escumes, gelatines, escumes, esferificacions i moltes altres tècniques utilitzant tots els estris moderns de les cuines de restaurants d'alta cuina.
Què inclou el curs:
• 4h aprox. de vídeo HD
• 53 vídeo-lliçons
• 41 receptes
• Material complementari
• Certificat del curs

Temari

Merengues
• Pastís de remolatxa
• Profiterols i xurros de grosella
• Entrepà de poma
• Ou de dragon
• Pavlova de gerds i gelat de vainilla
• Cornet de lúcuma amb con de cacau

Croquanters
• Cornet de mango amb sorbet i pell de llima
• Orquídies de gerds amb festucs
• Con cruixent de pastanaga
• Cupcake amb gelat de formatge, mel i maduixes
• Full cruixent de ceps i pinyons
• Full cruixent de gerds

Gelatines
• Aspic de maduixes en escabetx
• Tassa de gel de cafè Lavazza
• Mató de coco
• Flam de iota

Esferificacions
Teoria: tècniques d'esferificació
• Esferificació directa: esfèric de mango
• Esferificació inversa: esfèric de formatge manxec
• Esferificació mecànica: ravioli líquid de rovell

Tècniques amb esferificacions
• Passes Pedro Ximénez
• Orejón de caqui
• Globus esfèrics d'aigua de roses

Textures amb nitrogen
• Coco Thai
• Closca de iogurt
• Pa amb xocolata nitro al morter
• Risotto de taronja
• Escumes nitro de mascarpone
• Shots de gerds

Marshmallows i núvols
• Marshmallow de llima
o Delícies a la xocolata
o Cucs de seda
• Núvol de plàtan
• Núvol de dashi

Cremosos
• Cremosos d'inulina
• Cremosos LYO
• Cremosos amb pastes de fruita seca

Escumes
• Escuma de soda
• Escuma amb clara
• Escuma bàsiques fredes
• Escuma bàsica amb greix
• Escuma amb fècules
• Escuma amb agar agar
• Escuma amb metil

Emulsionants (Aires)
• Aire gelat

Tècniques amb Paco Jet

Destinataris

Aquest recopilatori dels cursos de cuina en línia de textures Creatives va dirigida tant a professionals de la gastronomia com foodies amants de l'alta cuina que busquin estar actualitzats a les últimes tendències gastronòmiques per aplicar-lo en la seva pròpia cuina. Els últims descobriments i investigacions de grups gastronòmics com elBarri i tota l'actualitat culinària al teu abast.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Material per al curs Instruments o materials que s'utilitzen en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs) Deshidratador. Robot de cuina. Manga pastissera. Llum de calor. Culleres de dosificació per esfèrics. Material inoxidable i Pyrex per al treball amb nitrogen. Robot de cuina. Manga pastissera. Paco Jet.

Objectius

En aquest curs online aprendràs:
Com cada producte i les seves propietats químiques incideixen en les textures i com controlar els resultats de les teves elaboracions. Tota la teoria darrere les últimes tècniques de cuina perquè comprenguis de principi a final tot el procés i puguis aplicar cadascuna amb tot control. Com perfeccionar la teva tècnica culinària i com aplicar-la en increïbles receptes.
També pots comprar els cursos de textures creatives per separat: Textures creatives (I) sobre merengues, croquanters i gelificacions, el curs textures creatives (II) sobre esferificacions, nitrogen, núvols i marshmallows i el curs de textures creatives (III) sobre cremosos, escumes i tècniques avançades.

Professorat

David Gil (Grupo elBarri).
Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X