Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes
Preu 169 €
Sol·licita informació
Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line
Preu 169 €
Descripció
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat.
Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast
Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu.
Textures creatives: dolces i salades + Textures creatives: esferificacions, nitrogen i marshmallows + Textures creatives: cremosos, escumes i tècniques avançades
David Gil, cap de postres i creativitat de el grup elBarri, posa tot el seu coneixement sobre textures al teu abast amb aquest curs complet amb tot el que necessites aprendre per elaborar receptes a l'altura dels millors restaurants gastronòmics. Tot un recorregut a través de merengues, marshmallows, croquanters, nitrogen, escumes, gelatines, escumes, esferificacions i moltes altres tècniques utilitzant tots els estris moderns de les cuines de restaurants d'alta cuina.
Què inclou el curs:
• 4h aprox. de vídeo HD
• 53 vídeo-lliçons
• 41 receptes
• Material complementari
• Certificat del curs
Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast
Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu.
Textures creatives: dolces i salades + Textures creatives: esferificacions, nitrogen i marshmallows + Textures creatives: cremosos, escumes i tècniques avançades
David Gil, cap de postres i creativitat de el grup elBarri, posa tot el seu coneixement sobre textures al teu abast amb aquest curs complet amb tot el que necessites aprendre per elaborar receptes a l'altura dels millors restaurants gastronòmics. Tot un recorregut a través de merengues, marshmallows, croquanters, nitrogen, escumes, gelatines, escumes, esferificacions i moltes altres tècniques utilitzant tots els estris moderns de les cuines de restaurants d'alta cuina.
Què inclou el curs:
• 4h aprox. de vídeo HD
• 53 vídeo-lliçons
• 41 receptes
• Material complementari
• Certificat del curs
Temari
Merengues
• Pastís de remolatxa
• Profiterols i xurros de grosella
• Entrepà de poma
• Ou de dragon
• Pavlova de gerds i gelat de vainilla
• Cornet de lúcuma amb con de cacau
Croquanters
• Cornet de mango amb sorbet i pell de llima
• Orquídies de gerds amb festucs
• Con cruixent de pastanaga
• Cupcake amb gelat de formatge, mel i maduixes
• Full cruixent de ceps i pinyons
• Full cruixent de gerds
Gelatines
• Aspic de maduixes en escabetx
• Tassa de gel de cafè Lavazza
• Mató de coco
• Flam de iota
Esferificacions
Teoria: tècniques d'esferificació
• Esferificació directa: esfèric de mango
• Esferificació inversa: esfèric de formatge manxec
• Esferificació mecànica: ravioli líquid de rovell
Tècniques amb esferificacions
• Passes Pedro Ximénez
• Orejón de caqui
• Globus esfèrics d'aigua de roses
Textures amb nitrogen
• Coco Thai
• Closca de iogurt
• Pa amb xocolata nitro al morter
• Risotto de taronja
• Escumes nitro de mascarpone
• Shots de gerds
Marshmallows i núvols
• Marshmallow de llima
o Delícies a la xocolata
o Cucs de seda
• Núvol de plàtan
• Núvol de dashi
Cremosos
• Cremosos d'inulina
• Cremosos LYO
• Cremosos amb pastes de fruita seca
Escumes
• Escuma de soda
• Escuma amb clara
• Escuma bàsiques fredes
• Escuma bàsica amb greix
• Escuma amb fècules
• Escuma amb agar agar
• Escuma amb metil
Emulsionants (Aires)
• Aire gelat
Tècniques amb Paco Jet
• Pastís de remolatxa
• Profiterols i xurros de grosella
• Entrepà de poma
• Ou de dragon
• Pavlova de gerds i gelat de vainilla
• Cornet de lúcuma amb con de cacau
Croquanters
• Cornet de mango amb sorbet i pell de llima
• Orquídies de gerds amb festucs
• Con cruixent de pastanaga
• Cupcake amb gelat de formatge, mel i maduixes
• Full cruixent de ceps i pinyons
• Full cruixent de gerds
Gelatines
• Aspic de maduixes en escabetx
• Tassa de gel de cafè Lavazza
• Mató de coco
• Flam de iota
Esferificacions
Teoria: tècniques d'esferificació
• Esferificació directa: esfèric de mango
• Esferificació inversa: esfèric de formatge manxec
• Esferificació mecànica: ravioli líquid de rovell
Tècniques amb esferificacions
• Passes Pedro Ximénez
• Orejón de caqui
• Globus esfèrics d'aigua de roses
Textures amb nitrogen
• Coco Thai
• Closca de iogurt
• Pa amb xocolata nitro al morter
• Risotto de taronja
• Escumes nitro de mascarpone
• Shots de gerds
Marshmallows i núvols
• Marshmallow de llima
o Delícies a la xocolata
o Cucs de seda
• Núvol de plàtan
• Núvol de dashi
Cremosos
• Cremosos d'inulina
• Cremosos LYO
• Cremosos amb pastes de fruita seca
Escumes
• Escuma de soda
• Escuma amb clara
• Escuma bàsiques fredes
• Escuma bàsica amb greix
• Escuma amb fècules
• Escuma amb agar agar
• Escuma amb metil
Emulsionants (Aires)
• Aire gelat
Tècniques amb Paco Jet
Destinataris
Aquest recopilatori dels cursos de cuina en línia de textures Creatives va dirigida tant a professionals de la gastronomia com foodies amants de l'alta cuina que busquin estar actualitzats a les últimes tendències gastronòmiques per aplicar-lo en la seva pròpia cuina. Els últims descobriments i investigacions de grups gastronòmics com elBarri i tota l'actualitat culinària al teu abast.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Material per al curs
Instruments o materials que s'utilitzen en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)
Deshidratador.
Robot de cuina.
Manga pastissera.
Llum de calor.
Culleres de dosificació per esfèrics.
Material inoxidable i Pyrex per al treball amb nitrogen.
Robot de cuina.
Manga pastissera.
Paco Jet.
Objectius
En aquest curs online aprendràs:
Com cada producte i les seves propietats químiques incideixen en les textures i com controlar els resultats de les teves elaboracions. Tota la teoria darrere les últimes tècniques de cuina perquè comprenguis de principi a final tot el procés i puguis aplicar cadascuna amb tot control. Com perfeccionar la teva tècnica culinària i com aplicar-la en increïbles receptes.
També pots comprar els cursos de textures creatives per separat: Textures creatives (I) sobre merengues, croquanters i gelificacions, el curs textures creatives (II) sobre esferificacions, nitrogen, núvols i marshmallows i el curs de textures creatives (III) sobre cremosos, escumes i tècniques avançades.
Com cada producte i les seves propietats químiques incideixen en les textures i com controlar els resultats de les teves elaboracions. Tota la teoria darrere les últimes tècniques de cuina perquè comprenguis de principi a final tot el procés i puguis aplicar cadascuna amb tot control. Com perfeccionar la teva tècnica culinària i com aplicar-la en increïbles receptes.
També pots comprar els cursos de textures creatives per separat: Textures creatives (I) sobre merengues, croquanters i gelificacions, el curs textures creatives (II) sobre esferificacions, nitrogen, núvols i marshmallows i el curs de textures creatives (III) sobre cremosos, escumes i tècniques avançades.
Professorat
David Gil (Grupo elBarri).
Curs de Textures Creatives: Totes les tècniques i conceptes
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193
(Barcelona)