Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Ep! no et perdis l'entrevista a José Antonio Marina

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb ha entrevistat a José Antonio Marina, catedràtic de Filosofia i rector de la Universidad de Padres online per a l'Ep!, el suplement del butlletí amb informació de màxima actualitat i rellevància per als professionals del sector educatiu.

A partir de l'afirmació "l'educació pot canviar l'estructura del cervell", José Antonio Marina tracta temes com el fracàs escolar, la inversió en educació, l'orientació acadèmica i professional, la formació del professorat. No t'ho perdis!

La finalitat de l'Ep! és avisar als lectors d'algun fet excepcional, destacar alguna notícia, assenyalar alguna dada o ressaltar algun article o entrevista que mereix la pena conèixer.

Ep! nova publicació d'EducawebA partir d'un format visualment atractiu i navegable, els subscriptors als monogràfics i butlletins rebran, ocasionalment, en el seu compte de correu electrònic, una entrevista, notícia, reportatge… de màxima actualitat i importància per a totes aquelles persones interessades en l'educació, la formació o el treball. A més, comptem amb una edició en català i una en castellà (¡Hey!).

T’interessen temes com el fracàs escolar, la recerca universitària, la convivència a les aules, les TIC...? No t'ho perdis! Subscriu-te a les nostres publicacions i mantén-te al dia de la informació més rellevant del món de l'educació.

Deixa el teu comentari