Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb participa en la 14a Jornada d'orientació acadèmica i professional del Prat de Llobregat

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Els propers 2, 6 i 29 de febrer se celebrarà al Prat de Llobregat (Barcelona) la 14a Jornada d'orientació acadèmica i professional, organitzada per la Xarxa d’Orientació del Prat, en col·laboració amb el Servei Educatiu Baix Llobregat 4 del Departament d'Ensenyament i els coordinadors de batxillerat i cicles formatius dels instituts de la ciutat.
 
Les jornades estan dedicades a l'orientació acadèmica i professional i consistiran en diferents xerrades específiques que mostren estudis universitaris i de formació professional, informació sobre la FP en la localitat i sortides professionals dels estudis universitaris.
 
La conferència central que inaugurarà la trobada el 2 de febrer serà impartida per Olga Valls, orientadora d'Educaweb, i portarà per títol "I després del batxillerat, què?". La xerrada es realitzarà en l'Auditori Cèntric Espai Cultural i tractarà temes com el procés de presa de decisions i inclourà informació útil sobre el mercat de treball, les noves professions, els itineraris formatius (des dels cicles formatius de grau mitjà fins als graus universitaris), les passarel·les entre estudis, etc.
 
Durant aquest mateix dia, els estudis presentats en les xerrades específiques s'agruparan per temes. En el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa s'explicaran el cicle formatiu d'administració i finances, el grau de dret, economia, ADE, etc.; d'altra banda, periodisme, comunicació audiovisual, humanitats, publicitat i relacions públiques, etc.; en l'Institut Ribera Baixa, el cicle formatiu d'activitats físiques i esportives, pedagogia, educació infantil, etc; en un altre espai, fisioteràpia, medicina, biologia humana, infermeria, etc. Finalment, en el Cèntric Espai Cultural es reuniran els alumnes que vulguin informar-se sobre temes com a informàtica, física, matemàtiques, telecomunicacions, sistemes audiovisuals, etc.
 
El 6 de febrer s'impartirà la xerrada "Belles arts en primera persona", dirigida a alumnat de 2n de batxillerat de la modalitat de belles arts, en l'Institut Baldiri Guilera. El 29 de febrer, els assistents podran participar en una sèrie de ponències informatives sobre l'oferta de cicles formatius en el municipi. Les xerrades s'impartiran en el Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa.
 
Deixa el teu comentari