Sindicats, estudiants i associacions de pares i mares convoquen una manifestació contra les retallades

Redacció d'Educaweb
06/02/2012

El proper dissabte 11 de febrer, Associacions de pares i mares, sindicats docents i organitzacions estudiantils es manifestaran per tot Catalunya en contra de les retallades en matèria d'educació i per denunciar els efectes de les mesures aplicades en el model d'educació pública. En concret, la manifestació compta amb el suport de USTEC-STEs, UGT i CCOO com a representació dels sindicats docents, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), el Sindicat d'Estudiants (SE) i les Associacions d'Estudiants Progressistes (AEP) i Joves Estudiants de Catalunya (AJEC).

Pel que fa a les famílies, firmen la convocatòria les federacions d'associacions de pares i mares d'alumnes de Catalunya (FAPAC) i de Pares d'Alumnes d'Educació Secundària (FAPAES), també la secunden la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i l'Associació de Mestres Rosa Sensat.

Sota el lema "Per l'educació pública de Catalunya, cap retallada" UGT Catalunya ha emès un comunicat on informa que els convocants de la protesta consideren que les retallades de la Generalitat "afecten les polítiques educatives socials i laborals, vulneren drets que posen en perill la igualtat d'oportunitats, la cohesió social i el futur dels nens i joves". Entre les principals reivindicacions hi ha la "prioritat" de l'educació en la despesa pública, ja que consideren que "és una de les claus per construir el futur".
Categories
1 Comentaris
El català, llengua vehicular!
Sergi Joan
Fa 9 anys
http://www.youtube.com/watch?v=GRuhUc_-lP4
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou