Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Neix el portal Formacio365.cat: visita els expositors del Saló de l'Ensenyament durant tot l'any

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Saló de l'Ensenyament i Futura han creat, juntament amb Educaweb.cat, el portal Formacio365.cat, una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants de la fira obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any. L'eina és gratuïta i complementa la visita presencial a aquests salons.

El portal és gestionat per Educaweb i inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...). Els centres inclouen una fitxa on es pot veure la fira on es troben (Futura, Saló de l'Ensenyament…), la ubicació de l'estand, l'oferta formativa i el mail, telèfon, web i adreça del centre, permetent a l'usuari demanar més informació de forma gratuïta.

La finalitat de Formació 365 és facilitar el procés d'orientació acadèmica, afinant la cerca de la formació i permetent a l'usuari contactar directament amb el centre abans, durant i després de la Setmana de la Formació.

El portal també permet als usuaris connectar-se a les xarxes socials del Saló de l'Ensenyament i Futura. No t'ho perdis!

El Saló de l'Ensenyament:

El Saló de l'Ensenyament se celebrarà el 21 al 25 de març de 2012 en el recinte firal de Montjuïc (Barcelona) i inclou informació sobre els estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles de formació professional, idiomes, formació ocupacional i complementària. El Saló de l'Ensenyament s'integra dins de la Setmana de la Formació i el Treball, que també acull al Saló dels Màsters i Postgraus, Futura i Expodidàctica, el Saló dels Recursos i les Tecnologies per a l'Educació.

Els visitants del saló podran orientar-se en el Servei d'Informació i Orientació a l'estudiant, un espai que té com a finalitat assessorar als joves en el seu procés d'elecció d'uns estudis, mostrant-los l'oferta vigent, els accessos als títols, les sortides professionals, les diferències entre itineraris i els perfils més demandats.
Deixa el teu comentari