Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

L'oferta d'FP de Barcelona pot consultar-se a través d'un aplicatiu per a mòbil

Notícia


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


L'Ajuntament de Barcelona vol impulsar una major difusió de l'oferta de formació professional. Per això, l'oferta formativa i els centres educatius que imparteixen cicles formatius de grau mitjà i superior apareixeran en la Guia de Formació Professional, que per primera vegada serà accessible a través d'aplicacions per a mòbils i per tablets.

L'oferta estarà disponible a partir del dia 21 de març a l’estand del Consorci d'Educació de Barcelona (CEB) en el Saló de l’Ensenyament. Aquest mateix dia tota la informació es podrà consultar a la pàgina web i a la guia en format paper que es repartirà en punts d'informació i instituts de Barcelona a partir del 26 de març.
 
L'oferta per a aquest curs 2012-2013 inclou més de 150 títols, entre els quals destaquen 7 cicles nous: energies renovables, paisatgisme i mitjà rural, màrqueting i publicitat, animacions en 3D, videojocs i entorns interactius, estilisme i direcció de perruqueria, i vestuari a mida i per a espectacles; i una família professional nova: seguretat i medi ambient.
 
Deixa el teu comentari