Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El Departament d'Ensenyament proposa reduir l'aportació a les escoles bressol en un 38%

Notícia

  • 12/04/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Departament d’Ensenyament ha proposat reduir l’aportació destinada a les escoles bressols municipals en un 38%. Les escoles bressol són un servei educatiu finançat pel govern català, els ajuntaments i les famílies, la retallada suposaria que la Generalitat passaria dels 1.600 euros per cada plaça a 1.000 euros el proper curs 2012-2013. Si es confirma la reducció del pressupost se sumaria als 200 euros retallats l’any passat, quan es va passar de 1.800 euros per plaça a 1.600.

Tot i que el departament gestionant per Irene Rigau ha confirmat que es tracta d’una proposta que s’està negociant, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha declarat que la reducció faria el sistema "insostenible". El proper 16 d’abril s’acabaran de confirmar les xifres.
Deixa el teu comentari