Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Educaweb ha impartit xerrades d'orientació per a famílies i alumnat al Baix Penedès

Novetat Educaweb

  • 23/04/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
 De febrer a abril de 2012, el Consell Comarcal del Baix Penedès (Tarragona) i els municipis de la comarca han organitzat diferents xerrades sota el títol: I després de l’ESO què?

Les conferències, impartides per Educaweb, tenen com a finalitat fomentar l'orientació acadèmica i professional oferint eines i elements de reflexió perquè joves i famílies puguin compartir un moment tan decisiu com és el punt de partida de la formació acadèmica o la vida professional del jove.
 
Les xerrades han aconseguit un gran èxit de participació amb aproximadament 100 assistents per població i s'han realitzat a Cunit, La Bisbal de Penedès i Segur de Calafell. Adreçades a famílies i alumnat de 3r i 4t de l'ESO, el seu objectiu és mostrar les opcions formatives i laborals existents per als joves que obtenen el títol i també per als que no l’aconsegueixen.
 
A més, en un ambient d'intercanvi i debat es van exposar els elements a tenir en compte a l'hora de triar uns estudis, com per exemple el coneixement de les pròpies habilitats i competències, la personalitat i els interessos professionals, així com els condicionants que intervenen en l'elecció.

Deixa el teu comentari