Educaweb ha impartit xerrades d'orientació per a famílies i alumnat al Baix Penedès

Redacció d'Educaweb
23/04/2012

 De febrer a abril de 2012, el Consell Comarcal del Baix Penedès (Tarragona) i els municipis de la comarca han organitzat diferents xerrades sota el títol: I després de l’ESO què?

Les conferències, impartides per Educaweb, tenen com a finalitat fomentar l'orientació acadèmica i professional oferint eines i elements de reflexió perquè joves i famílies puguin compartir un moment tan decisiu com és el punt de partida de la formació acadèmica o la vida professional del jove.
 
Les xerrades han aconseguit un gran èxit de participació amb aproximadament 100 assistents per població i s'han realitzat a Cunit, La Bisbal de Penedès i Segur de Calafell. Adreçades a famílies i alumnat de 3r i 4t de l'ESO, el seu objectiu és mostrar les opcions formatives i laborals existents per als joves que obtenen el títol i també per als que no l’aconsegueixen.
 
A més, en un ambient d'intercanvi i debat es van exposar els elements a tenir en compte a l'hora de triar uns estudis, com per exemple el coneixement de les pròpies habilitats i competències, la personalitat i els interessos professionals, així com els condicionants que intervenen en l'elecció.

Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou