Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Participa en els tallers d'autoconeixement que es realitzen per primer cop a l'Alt Penedès

Novetat Educaweb

  • 23/04/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i Educaweb han organitzat uns tallers d'autoconeixement adreçats a joves que resideixen en aquesta comarca i que es duran a terme el 14 de maig al Pla del Penedès i el 22 de maig a Olesa de Bonesvalls.
 
El "Taller per escollir amb èxit uns estudis i una professió. Els condicionants i l'autoconeixement" té com a objectiu mostrar els aspectes personals que intervenen en el procés de presa de decisions una vegada finalitzada l'ESO, el batxillerat o la formació professional. Al taller es treballa en grups d'un màxim de 15 alumnes i té una durada d'una hora.
 
Més enllà de conèixer la informació sobre itineraris formatius, l'activitat persegueix treballar l'autonomia en la presa de decisions, ajudant al jove a identificar els aspectes personals que conformen el seu perfil: les preferències professionals, les aptituds, les competències, els valors, la personalitat, etc. Aquests són els elements clau que han de fonamentar la seva tria, per això, el taller treballa de forma pràctica per aconseguir la seva identificació i facilitar el procés d'orientació.
Deixa el teu comentari