Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Tens dubtes sobre el teu futur? Orienta't amb el test GR i el portal Formacio365.cat

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Tens dubtes sobre el teu futur? No saps quins estudis triar? No vas poder assistir a la Setmana de la Formació i el Treball de Barcelona per orientar-te? No et preocupis, per donar resposta a totes aquestes qüestions el portal Formacio365.cat inclou a partir d'ara el test  "GR. Eina d'Autoaplicació per a l'Orientació Acadèmica i Professional", un aplicatiu en línia adreçat a totes aquelles persones, majors de 16 anys, que busquen assessorament per prendre les decisions adequades sobre el seu futur acadèmic i professional.

La finalitat de GR és ajudar a l'usuari en el seu procés d'autoconeixement, afavorint que el coneixement de les seves habilitats, competències i interessos i provocant la reflexió i la planificació del seu futur.

Pel que fa al portal Formacio365.cat, es tracta d'una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants Saló de l'Ensenyament obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any.

El portal, creat pel Saló de l'Ensenyament i Futura i gestionat per Educaweb, inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...).

Gràcies a Formacio365.cat i GR podràs conèixer els estudis que millor s'adapten a les teves característiques personals i interessos i trobar on estudiar-los en el cercador de cursos. No perdis aquesta oportunitat i forma't!

Deixa el teu comentari
Veure comentaris