Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

La Generalitat de Catalunya prepara noves titulacions de Formació Professional

Notícia


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


La Generalitat de Catalunya prepara una sèrie de mesures destinades a impulsar la Formació Professional amb l’objectiu de reactivar l’economia. Entre elles destaca l’aposta per el model de FP dual, que facilitarà una major inserció laboral dels titulats i farà necessària la implicació activa de les empreses en la formació dels treballadors.

A més a més, la Generalitat elaborarà el curs vinent un catàleg de titulacions de FP pròpies amb la finalitat de donar resposta a les necessitats laborals concretes de la comunitat autònoma. Aquests nous títols permetran als estudiants cursar formació adaptada a les professions més demandades pel mercat laboral i a les noves professions. Actualment ja s’estan elaborant els títols següents:
  • Cicle formatiu de grau mitjà en Prevenció i extinció d’incendis i salvaments (previst pel curs 2012-2013)
  • Cicle formatiu de grau mitjà en Instal·lacions d’aigua (previst pel curs 2012-2013)
  • Cicle formatiu de grau mitjà en Animació en circ (previst pel curs 2013-2014)
A part, es realitzaran adaptacions curriculars de cicles que ja existeixen per tal d’incloure competències i coneixements necessaris per atendre les necessitats dels sectors productius de regions concretes. Les titulacions que hi ha actualment són les següents:
Deixa el teu comentari
Veure comentaris