La Generalitat de Catalunya prepara noves titulacions de Formació Professional

Redacció d'Educaweb
17/05/2012

La Generalitat de Catalunya prepara una sèrie de mesures destinades a impulsar la Formació Professional amb l’objectiu de reactivar l’economia. Entre elles destaca l’aposta per el model de FP dual, que facilitarà una major inserció laboral dels titulats i farà necessària la implicació activa de les empreses en la formació dels treballadors.

A més a més, la Generalitat elaborarà el curs vinent un catàleg de titulacions de FP pròpies amb la finalitat de donar resposta a les necessitats laborals concretes de la comunitat autònoma. Aquests nous títols permetran als estudiants cursar formació adaptada a les professions més demandades pel mercat laboral i a les noves professions. Actualment ja s’estan elaborant els títols següents: A part, es realitzaran adaptacions curriculars de cicles que ja existeixen per tal d’incloure competències i coneixements necessaris per atendre les necessitats dels sectors productius de regions concretes. Les titulacions que hi ha actualment són les següents:
3 Comentaris
2012-2013?
Alex
Fa 9 anys
Dudo que salga ya para este curso, será el que viene si es que sale..
Educaweb
Educaweb
Fa 9 anys
Hola, esta es toda la información disponibles para los medios de comunicación actualmente. Si quiere conocer los detalles infórmese directamente en el Departament d'Educació.
FP PREVENCIÓ I EXTINCIÓ D'INCENDIS I SALVAMENT
isaac
Fa 9 anys
Es verdad que esta previsto la creación de este nuevo modulo de FP? Si es así, es verdad que esta previsto para el curso 2012-2013? Porque el período de inscripción esta llegando a su fin. Espero una respuesta, Gracias. ATT: Isaac
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou