Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Neix el primer "clúster" de serveis educatius a Catalunya

Notícia

  • 14/06/2012

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Els empresaris de petita i mitjana empresa especialitzats en serveis educatius de Catalunya han arribat a un acord per agrupar-se en un "clúster". Així, sota el lema "Les teves necessitats, el nostre compromís", neix ACESEI, una concentració de serveis educatius de valor afegit.

 L'objectiu d'aquest "clúster" és millorar la qualitat i l'eficàcia dels serveis educatius que s'ofereixen a Catalunya, per això, es potenciaran les sinergies entre empreses, afavorint la seva presència al mercat i facilitant la gestió gràcies a consultors experts en el funcionament de les institucions educatives i els centres de formació.

 Les empreses que formen part d'ACESEI oferiran serveis i recursos relacionats amb la formació contínua del professorat, la neteja especialitzada de centres, la prevenció d'accidents infantils, transport escolar, personal de suport i monitors, impremta, informàtica aplicada, equipaments i material escolar, activitats extraescolars, avaluació de la qualitat, etc. D'aquesta forma, els centres poden accedir a una proposta de serveis integrals, facilitant el seu treball i permetent que s'estalviïn temps i diners en la gestió de tots aquests recursos.
Deixa el teu comentari