Neix el primer "clúster" de serveis educatius a Catalunya

Redacció d'Educaweb
14/06/2012

Els empresaris de petita i mitjana empresa especialitzats en serveis educatius de Catalunya han arribat a un acord per agrupar-se en un "clúster". Així, sota el lema "Les teves necessitats, el nostre compromís", neix ACESEI, una concentració de serveis educatius de valor afegit.

 L'objectiu d'aquest "clúster" és millorar la qualitat i l'eficàcia dels serveis educatius que s'ofereixen a Catalunya, per això, es potenciaran les sinergies entre empreses, afavorint la seva presència al mercat i facilitant la gestió gràcies a consultors experts en el funcionament de les institucions educatives i els centres de formació.

 Les empreses que formen part d'ACESEI oferiran serveis i recursos relacionats amb la formació contínua del professorat, la neteja especialitzada de centres, la prevenció d'accidents infantils, transport escolar, personal de suport i monitors, impremta, informàtica aplicada, equipaments i material escolar, activitats extraescolars, avaluació de la qualitat, etc. D'aquesta forma, els centres poden accedir a una proposta de serveis integrals, facilitant el seu treball i permetent que s'estalviïn temps i diners en la gestió de tots aquests recursos.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou