Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El curs d'estiu sobre Comunicació Emocional ha clausurat la seva 3a edició amb èxit

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Redacción de Educaweb.com
Del 4 al 6 de juliol de 2012 es va celebrar a Barcelona el III Curs d'Estiu "Comunicació Emocional", una activitat formativa organitzada per Educaweb, l'Associació Catalana de Professionals dels Equips d’Assessorament Psicopedagògic (ACP-EAP), l'Associació Catalana d’Orientació (ACO).

En aquesta nova edició, més de 30 persones van participar en les activitats proposades, que tractaven temes com la intel·ligència emocional i la resolució de conflictes, l'adreça i dinamització de grups, tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal, dinàmiques per gestionar el benestar personal, etc.

Entre els ponents van destacar Juan Antonio Planes. President de la COPOE que va impartir la ponència "Tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal"; Carlos Hué García, Doctor en Psicologia i en Pedagogia de la Universidad de Zaragoza i Assessor Tècnic d'Educació de la Conselleria d'Educació del Gobierno de Aragón, amb el taller "Intel·ligència emocional i resolució de conflictes"; Andrés González Bellido, Catedràtic d'Orientació Educativa de la Universitat Autònoma de Barcelona i Orientador en INS Front Marítim de Barcelona amb el taller "Tutoria emocional"; Manuel Bardavio, llicenciat en Psiclogía i soci director de la Consultoria Cooperativa OPS NEO, amb la ponència "Com dirigir assertivament un grup?", entre d'atres.
Andrés González Bellido durant la seva ponència

 


Carme Roselló, formadora de NAU formació,  impartint la ponència La tècnica de l'enfoc emocional


A més, els participants van poder assistir a les activitats lúdiques propostes, una visita guiada pel barri gòtic de Barcelona i una visita a la fàbrica de cervesa Moritz amb sopar inclòs.

Com en les anteriors edicions, els organitzadors compten amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d'educació de Barcelona i la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE).
Deixa el teu comentari