Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Ets educador social? T'interessa l'acord entre el Col·legi d'Educadors i Educadors Socials de Catalunya i Educaweb

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Educaweb i el Col•legi d'Educadors i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) han arribat a un acord de col·laboració per establir sinergies entre el portal especialitzat en orientació acadèmica i professional i el col·lectiu d'educadors catalans.

Actualment, la principal activitat impulsada per les dues entitats és la incorporació al portal del CEESC d'un cercador específic especialitzat en cursos, màsters i postgraus relacionats amb l'educació social. El cercador també està disponible en el butlletí que envia el CEESC als seus subscriptors.

El Col·legi d'Educadors i Educadors Socials de Catalunya té com a objectiu agrupar a tots els professionals de l'educació social que treballen a Catalunya, regulant l'exercici de la professió i creant un codi deontològic professional. El CEESC considera important potenciar espais de formació, intercanvi i investigació, realitzar accions formatives dirigides a educadors/as socials, impulsar la creació de xarxes d'intercanvi d'experiències i de coneixement, afavorir la investigació qualitativa relacionada amb la professió, i finalment, impulsar les relacions amb associacions professionals europees i llatinoamericanes.

Per la seva banda, Educaweb.cat portal d'orientació creat l'any 2010 i especialitzat en el sector de l'educació, la formació i el treball de Catalunya, compta amb un total de 4.000 centres registrats i 7.000 cursos de tot el País.
Deixa el teu comentari