Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Conferència de presentació del projecte europeu per a orientardors IMPROVE

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Dijous que ve 20 de desembre, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya acollirà la presentació del projecte IMPROVE -Improving Validation of Not-Formal Learning in European Career Guidance Practitioners-, amb la particpació de DEP Institut, com a partner del projecte, i Educaweb com a col·laborador.

IMPROVE és un projecte internacional cofinançat per la Comissió Europea dins del Programa de l'Aprenentatge Permanent, Grundtvig. El seu objectiu és desenvolupar i testar metodologies per a la validació de les competències dels orientadors/as professionals, contribuint d'aquesta forma a la professionalització de l'orientació.

La sessió es realitzarà de 18.30h a 20h a la seu del Col·legi en Rambla Catalunya, 8, principal (Barcelona) i comptarà amb una introducció a càrrec de Montserrat Oliveras, sòcia-directora de DEP Institut i Educaweb i amb Josefina Cambra, degana del Col·legi de Llicenciats de Catalunya. Posteriorment, Rachel Nelson, responsable de projectes de DEP i Olga Valls, orientadora d'Educaweb i avaluadora del projecte IMPROVE, presentaran la iniciativa.

L'accés és lliure. Si vols assistir, pots confirmar assistència enviant un correu a estudis@dep.net  o activitats@cdl.cat, o presentar-te directament a la seu del Col·legi i registrar-te allí.

La participació de DEP Institut i Educaweb en els projectes europeus dels diferents programes impulsats per la Comissió Europea no és fortuïta. DEP i Educaweb reiteren així el seu compromís amb la investigació i la innovació en l'àmbit de l'orientació professional. La participació en els projectes europeus permet el contrast de les experiències, la transferència de coneixement i la identificació de realitats diferents que sovint tenen en comuna pràctiques, objectius i metodologies. En el cas del projecte IMPROVE, hem abastat un aspecte especialment transcendent com és l'avaluació de la qualitat dels serveis i intervencions dels orientadors, explorant així eines per a l'avanç de la seva professionalització.
Deixa el teu comentari