Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Les universitats catalanes creen un certificat d'acreditació de l'anglès adaptat a Europa

Notícia

Les persones interessades podran obtenir el seu certificat dels nivells B1, B2.1 i B2, vàlid a qualsevol universitat dins del marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES)


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
La Generalitat de Catalunya i les 12 universitats públiques han decidit engegar una iniciativa pionera en l'Estat Espanyol: una acreditació de llengües estrangeres adaptada al Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües.

El Certificat de Llengües de les Universitats Catalanes (CLUC) té com a objectiu que els estudiants universitaris puguin acreditar a nivell europeu el seu coneixement d'anglès. Així, les persones interessades podran sol·licitar un examen per obtenir el seu certificat d'idiomes dels nivells B1, B2.1 i B2, vàlid a qualsevol universitat dins del marc de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

La primera convocatòria de l'examen CLUC d'anglès es realitzarà al febrer de 2013 en cadascuna de les universitats implicades. La prova consisteix en 5 exàmens que avaluen i certifiquen el nivell de 4 competències lingüístiques (expressió oral i escrita, comprensió oral i escrita). Poden presentar-se estudiants, personal PAS dels centres i PDI de totes les universitats amb un preu de matriculació de 75€. També poden accedir a ell els majors de 18 anys que necessitin acreditar el seu nivell d'anglès, amb un cost de 150€.
Deixa el teu comentari