Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Ja pots descarregar-te les bases pels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2013

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • ValoraUn any més, Educaweb obre la convocatòria per a la 6a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, amb l’objectiu de fer visibles els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.
 


Seguint la dinàmica de l'edició de 2012, podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, tutors, professors, mestres, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d'orientació acadèmica i/o professional. Els projectes s’organitzaran en funció de tres categories:
  • Categoria A: Projectes d'institucions, organitzacions o centres educatius que s’estiguin realitzant durant el curs 2011/2012 o cursos anteriors.
     
  • Categoria B: Projectes presentats per professionals de forma individual que s’estiguin realitzant durant el curs 2011/2012 o cursos anteriors.
     
  • Categoria C: Projectes elaborats per orientadors i professionals de l'educació menors de 35 anys i que encara no s'hagin aplicat
La principal novetat per a aquesta edició és que els guanyadors de la categoria C podran gaudir d'un viatge a un país europeu per conèixer una organització dedicada a l'orientació.

El termini de lliurament dels originals acaba el 30 de juny de 2013 a les 24.00h. Si vols més informació pots enviar un e-mail a: premis@educaweb.com

Aquesta iniciativa va sorgir en motiu de la celebració del 10è Aniversari d'Educaweb.com,  portal de referència per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d'orientació professional a institucions, centres de formació i a persones de forma individual.
Deixa el teu comentari