Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

4a edició del Curs d'Estiu de Comunicació Emocional, t'ho perdràs?

Novetat Educaweb


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Gràcies l'èxit de les anteriors edicions, Educaweb, l'Associació Catalana de Professionals dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic (ACP-EAP) i l'Associació Catalana d'Orientació (ACO) organitzen a Barcelona la 4a edició del Curs d'Estiu "Comunicació Emocional".

El curs se celebrarà a Barcelona del 3 al 5 de juliol de 2013 en el Servei Educatiu de Ciutat Vella (Barcelona) i tindrà una durada de 20 hores lectives.
 
Com en les anteriors edicions, els organitzadors compten amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d'educació de Barcelona i la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).
 
A partir d'una sèrie de ponències i activitats participatives i dinàmiques, aquesta nova edició ha renovat els seus continguts respecte a anys anteriors i tractarà temes com la gestió de les emocions, tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal, la intel·ligència emocional i la resolució de conflictes, risoterapia, dinàmiques per gestionar el benestar personal, etc.
 
Entre els ponents confirmats destaquen Juan Antonio Planes. President de la COPOE que impartirà la ponència "Tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal"; Pilar Aguilera Forts, Membre equipo internacional d'Ètica Aplicada i Mindfulness del mestre Zen Thich Nhat Hanh, amb el taller "Mindfulness i benestar emocional"; Isabel Jiménez Trinitat, terapeuta Gestalt i formadora en temes de lideratge, comunicació assertiva i habilitats relacionals en entorns empresarials amb el taller "Gestió d'emocions per aconseguir objectius i millorar el benestar i la salut personal"; Luis López González, Llicenciat i Doctor en Psicopedagogia, formador en Educació emocional, relaxació i interioritat, amb el seu taller "Tècniques de relaxació vivencial aplicades a l'aula. Programa Treva".

A més, podran participar, de forma opcional, a les activitats lúdiques propostes: visita guiada pel barri gòtic de Barcelona i un sopar opcional en la Llotja de Tapes.En la foto, Andrés González Bellido durant la seva ponència en el Curs de 2012

 


Carme Roselló, formadora de NAU formació,  impartint la ponència "La tècnica de l'enquadrament emocional" l'any 2012


Les places són limitades, així que si estàs interessat/a a participar pots posar-te en contacte amb l'organització a través d'aquest formulari per a inscriure't al Curs de Comunicació emocional.

 Es lliurarà diploma d'assistència, avalat per les entitats convocants, a els qui certifiquin més d'un 85% d'assistència. L'activitat està reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Deixa el teu comentari