Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Web social i xarxa solidaria: Calella acull la jornada 2013 de la Llopasfera

Notícia

  • 30/05/2013

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


El proper 7 de juny, Calella (Barcelona) acollirà la Llopasfera 2013, una trobada que té per objectiu mostrar experiències personals o projectes d'entitats, relacionats amb el tema "Web Social i la Xarxa Solidària".

La Llopasfera és una agrupació que reuneix a blocaires, experts i aficionats a les TIC i les xarxes socials de Calella. En aquesta ocasió, celebren la seva 7a trobada anual amb un acte que reunirà a 8 ponents, que explicaran com s'utilitzen Internet i les xarxes socials per promoure i treballar en una entitat solidària i com combinar la tecnologia amb les eines de comunicació tradicionals, com per exemple el micromecenatge a través del web Verkami.

Els assistents també podran comprovar l'ús social de les TIC a través de l'experiència de les entitats Calella per la Independència – Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Plataforma d'Afectats de la Hipòteca (PAH) o Calella Marxa. La trobada també comptarà amb el fotògraf Quim Fàbregas i el programador Gabriel Belvedere, que explicaran els seus projectes de viatges responsables i contes mòbils.

Xavier Aspas, director de Sistemes d'Informació d'Educaweb, hi participarà amb una xerrada sobre els cursos gratuïts i a distància MOOC.

Per assistir-hi és necessari subscriure's a través del web de la Llopasfera (les places són limitades). L'acte es podrà seguir via "streaming" a través del propi portal.
Deixa el teu comentari