Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Catalunya edita una guia que explica com s'elabora, tutoritza i avalua el treball de finalització de màster

Notícia


  • Deixa el teu comentari
  • Valora


L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha publicat la guia "Com elaborar, tutoritzar i avaluar un Treball de finalització de Màster".

El document va dirigit a estudiants, tutors i avaluadors i s'estructura de forma ordenada. El seu objectiu és convertir-se en una eina didàctica original i eficaç, complementada per les competències susceptibles de ser desenvolupades en cada fase de treball.

 Els estudiants podran trobar en el text les directrius per aprendre a plantejar, redactar i presentar un projecte o assaig d'alt nivell universitari. El professorat tutor pot accedir a continguts que li faran descobrir la importància de la seva labor d'acompanyament, per garantir el seguiment i procés continu en l'elaboració de cada fase. Finalment, es té en compte l'avaluació (basada en el sistema de rúbriques) indispensable per a tots els agents que intervenen en el treball, desitjosos d'aconseguir l'excel·lència a la universitat actual.

Aquest treball ha estat coordinat per Mª Luisa Rodríguez i Juan Llanes, professors de la Universitat de Barcelona, i compta amb exemples aplicats a l'avaluació, referències nacionals i internacionals.
Deixa el teu comentari