Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El curs d'estiu de Comunicació Emocional clausura la seva quarta edició amb èxit

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Del 3 al 5 de juliol de 2013 es va celebrar a Barcelona el IV Curs d'Estiu "Comunicació Emocional", una activitat formativa organitzada per Educaweb, l'Associació Catalana de Professionals dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic (ACP-EAP) i l'Associació Catalana d'Orientació (ACO).

Un total de 20 persones han participat en les activitats que han tractat temes com la gestió de les emocions, tècniques per a millorar la comunicació verbal i no verbal, la intel·ligència emocional i la resolució de conflictes, risoterapia, dinàmiques per gestionar el benestar personal, etc

La majoria dels participants són professionals de l'educació, orientadors acadèmics i professionals, psicòlegs i psicopedagogs, que han assistit a una sèrie de ponències i dinàmiques, participant d'activitats pràctiques a nivell grupal i individual. En aquesta ocasió, a més d'un elevat nombre de participants catalans, s'ha comptat amb l'assistència de professionals de l'educació de Casp, València, Màlaga, Vigo, Barbastro i Àvila, que han compartit emocions i reflexions de forma cohesionada.

A més, els participants van poder assistir a les activitats lúdiques proposades: una visita guiada pel barri gòtic de Barcelona i un sopar opcional a la Lonja de Tapas.


Taller de Tècniques de relaxació vivencial aplicades a l'aula, impartit per Luis López González

Entre els ponents van destacar Juan Antonio Planas. President de la COPOE que va impartir la ponència "Tècniques per millorar la comunicació verbal i no verbal"; Pilar Aguilera Forts, Membre equipo internacional d'Ètica Aplicada i Mindfulness del mestre Zen Thich Nhat Hanh, amb el taller "Mindfulness i benestar emocional"; Isabel Jiménez Trinidad, terapeuta Gestalt i formadora en temes de lideratge, comunicació assertiva i habilitats relacionals en entorns empresarials amb el taller "Gestió d'emocions per aconseguir objectius i millorar el benestar i la salut personal"; Luis López González, Llicenciat i Doctor en Psicopedagogia, formador en Educació emocional, relaxació i interioritat, amb el seu taller "Tècniques de relaxació vivencial aplicades a l'aula. Programa Treva".

Juan Antonio Planas, president de la COPOE, realitza la primera ponència

Com en les anteriors edicions, els organitzadors han comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d'educació de Barcelona i la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).
Deixa el teu comentari