Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Orienta't amb les assessories que Educaweb realitza per a l'Ajuntament del Prat de Llobregat (Barcelona)

Novetat Educaweb


  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
Un any més, Educaweb participarà en les assessories d'orientació acadèmica i professional que es realitzen al "Lloro", Centre Municipal d'Informació Juvenil del Prat de Llobregat (Barcelona). L'horari d'atenció al públic és els dimecres de 17 a 20h i la sessió és realitza de forma personalitzada i adaptada a les necessitats dels usuaris.

L'assessoria és gratuïta i té com a finalitat mostrar totes les opcions d'estudis de qualsevol nivell formatiu, per tal d'ajudar a l'usuari en el procés d'elecció de la seva formació i impulsar-ho a construir el seu itinerari professional adequat als seus interessos, necessitats i capacitats. Les persones interessades poden consultar els seus dubtes sobre com reorientar els seus estudis, formar-se a l'estranger, accés a la universitat, informació sobre la nova estructura universitària, convalidacions amb els nous graus universitaris, Formació Professional, etc.

"El Lloro" és un servei públic de l'Ajuntament del Prat de Llobregat gratuït i dirigit a tots els joves d'edats compreses entre els 15 a 30 anys de la ciutat que busquen informació clara, actual i exhaustiva sobre els temes que els interessen. El servi disposa de 5 assessories que tracten sobre habitatge, orientació personal, ocupació, orientació acadèmica i professional i salut.

Per a més informació i concertar cita prèvia pots enviar un mail a formacio@joves.prat.cat o trucar al 934785077.

Deixa el teu comentari