Fapel i EBC*L signen un acord de col·laboració per impulsar la formació en habilitats empresarials

Redacció d'Educaweb
05/05/2014

La FAPEL i EBC*L han signat un acord de col·laboració amb la finalitat d'impulsar la formació en habilitats empresarials i emprenedoria dels joves i les famílies. Les persones que ho desitgin podran obtenir el certificat que acredita, a nivell europeu, l'adquisició de competències bàsiques per entendre el funcionament d'una empresa, conèixer, raonar i prendre decisions econòmiques i ser capaç de gestionar un negoci.

La finalitat d'aquesta iniciativa és promoure la formació contínua d'alumnat i famílies, impulsant l'adquisició de competències en l'àmbit empresarial i de l'emprenedoria. Les entitats que han signat l'acord volen promoure la cultura del canvi i col·laborar en la promoció personal de l'alumnat.

El programa, forma part de les iniciatives LongLife Learning de la Comissió Europea i s'impartirà en diverses llengües a alumnat de batxillerat, de formació professional, treballadors autònoms, persones en procés de cerca d'ocupació, estudiants universitaris o professionals de diferents sectors. A més, els estudiants podran convalidar el certificat per 3 ECTS en algunes universitats europees.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou