Llopasfera 2014: Calella centra la jornada en el comerç electrònic de proximitat

Redacció d'Educaweb
26/05/2014

Un any més, Calella (Barcelona) acull la Llopasfera 2014, que se celebrarà el 30 de maig a l'Hotel Bernat II (c/ Turisme, 42). Sota el lema, eCommerce, comerç de proximitat a la xarxa? diversos professionals calellencs i del Maresme exposaran la seva experiència en comerç electrònic des d'una òptica de proximitat.

L'objectiu de la trobada és debatre sobre comerç a través d'Internet i mostrar als assistents els passos a seguir per crear una botiga electrònica o un projecte d'eCommerce. Els participants podran assistir a les conferències de Montse Herrero, Directora eCommerce de l'empresa CDmon i David Pons, Product Owner de Hosting de la mateixa companyia; Ruth Ortega i Juan Carlos Rosa, fundadors de bebealia.com; Marc Gálvez, fundador de clautic.com, Quim Zurano, Co-Fundador i CEO de Prizz.es i Oriol Verdura, director corporatiu de noves tecnologies de Grup Serhs, que mostraran els seus casos d'èxit. A més, Lluís Serra, CEO i Fundador de BricMania.com, impartirà una Master Class.

Xavier Aspas, director de Sistemes d'Informació d'Educaweb, moderarà les taules rodones que comptaran amb la participació dels ponents. Per una banda, Ruth Ortega, Marc Gálvez i Montse Herrero, a les 20.40h; i per l'altra, Oriol Verdura, Quim Zurano i Lluís Serra, a les 21.55h.

Per assistir-hi és necessari subscriure's a través del web de la Llopasfera (les places són limitades).

La Llopasfera és una agrupació que reuneix a blocaires, experts i aficionats a les TIC i les xarxes socials de Calella que organitza trobades anuals des de 2007. Jordi Verdura i Josep Barri són els responsables de l'organització de la jornada de 2014.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou