Entitats catalanes, valencianes i balears s'uneixen per defensar el català com a llengua vehicular

Redacció d'Educaweb
02/06/2014

Les coordinadores cíviques i educatives Somescola, Escola Valenciana i Assamblea de Docents de les Illes Balears han convocat un acte conjunt per al proper 14 de juny a Barcelona. L'objectiu d'aquesta iniciativa és reivindicar el model lingüístic en català i els drets de les famílies a decidir sobre el model educatiu.

Les coordinadores agrupen diverses entitats que treballen contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que estableix que s'haurà d'imposar una quota lingüística del 25% en castellà si un sol alumne ho sol·licita.

Segons els organitzadors, l'activitat prevista serà festiva i reivindicativa, amb l'objectiu de mobilitzar a la comunitat educativa i a la societat civil a favor del model lingüístic català. La cercavila recorrerà el centre de Barcelona.
Categories
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou