Formació en línia: els avantatges d'estudiar a casa

Redacción de Educaweb
15/10/2014

Un estudi sobre el mercat global de l'aprenentatge electrònic (e-learning) del 2014, dut a terme per Online Business School (OBS), mostra bones perspectives en la indústria de la formació en línia. L'ensenyament virtual ascendirà, l'any 2015, a una facturació mundial de més de 100.000 milions de dòlars, i arribarà a duplicar-ne el volum.
 
Són bones notícies per a les persones que volen combinar la feina i la vida personal amb una formació adaptada al seu ritme. L'oferta creix, i cada dia hi ha més facilitats per accedir-hi.

La formació en línia, cursos adaptats a les teves necessitats

Les noves tecnologies han canviat les relacions entre les empreses i els treballadors. La formació continuada a les empreses s'ha adaptat a aquests canvis i ofereix més possibilitats als treballadors i noves metodologies didàctiques. Segons un estudi de DBK, filial d'Informa D&B (Grupo CESCE), els últims anys hi ha hagut un notable progrés de la formació en línia, de manera que els cursos no presencials van representar ja el 32% de la facturació sectorial, mentre que la formació semipresencial va suposar el 13%.
 
Quins avantatges ofereix l'aprenentatge electrònic a un treballador en actiu?
Cinc consells per triar el millor MOOC

Els massive open online courses (MOOC) són una tendència que va adquirint força. Tot i que es tracta d'una formació que ja fa temps que es desenvolupa, fins al 2012 no n'ha crescut la popularitat, especialment després de rebre el suport d'universitats nord-americanes. En què consisteix el model MOOC? Són cursos gratuïts, massius i en línia, oferts principalment per universitats, que es caracteritzen per donar valor a les eines multimèdia (vídeos en línia, textos, participació en fòrums, testos per avaluar-se, etc.).
 
Et planteges cursar un MOOC? Aquí tens cinc consells:
 
1. Pensa quins objectius vols aconseguir.
2. Cerca exhaustivament, compara i informa-te'n.
3. El MOOC ha d'adaptar-se a les teves necessitats.
4. Tingues en compte la institució, i el prestigi, la reputació i el professorat que té.
5. Coneix les eines, les plataformes i les metodologies que s'utilitzaran.Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou