Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El Col·legi de Pedagogs i Educaweb signen un acord per impulsar la Pedagogia i l'orientació acadèmica i professional

Novetat Educaweb

  • 25/07/2017

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Novetat Educaweb


Les relacions entre el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) i Educaweb són freqüents des de fa anys, ja que totes dues institucions comparteixen una profunda vocació psicopedagògica. Des de finals de juliol aquesta col·laboració s'ha consolidat amb la signatura d'un acord per part de la presidenta del col·legi, Rosa Rodríguez, i la directora d'Educaweb, Montserrat Oliveras.

 
La signatura de l'acord s'ha realitzat a la seu d'Educaweb. 

El nucli del conveni consisteix en que cadascuna de les parts informi als seus respectius públics de les activitats organitzades per l'altra, per tal que aquests puguin beneficiar-se del seu coneixement. D'una banda, COPEC es compromet a difondre la convocatòria dels Premis Educaweb, que tenen com a finalitat reconèixer i posar en valor l'orientació acadèmica i professional. D'altra banda, Educaweb difondrà les activitats organitzades per el COPEC, inclourà la seva oferta formativa en el seu cercador de cursos i convidarà de manera preferent als membres del col·legi a participar en les publicacions especials o monogràfics que tracten sobre temes vinculats a la Pedagogia.
 
L'acord també compta amb altres avantatges per als beneficiaris de les dues entitats. Així, els col·legiats de COPEC podran gaudir d'un descompte del 30% en els serveis publicitaris d'Educaweb.com, i els usuaris d'Educaweb comptaran amb ofertes en les activitats organitzades per COPEC.
 
"Ens fa molta il·lusió signar aquest acord, perquè compartim l'anhel de vetllar per un exercici professional i responsable de la Pedagogia i la Psicopedagogia i, més concretament, de l'orientació acadèmica i professional", ha valorat la directora i fundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras.
 

Deixa el teu comentari