Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Setembre, mes idoni per formar-se i buscar feina

Nota de premsa


  • Valora

  • Educaweb registra un increment de sol·licituds d'informació sobre cursos després de l'estiu
   
 
Setembre sol ser un mes ideal per formar-se, buscar treball i, en definitiva, plantejar-se la millor manera d'impulsar la trajectòria acadèmica o professional. Així ho demostren les xifres d'audiència que registra actualment Educaweb, el portal especialitzat en orientació acadèmica i professional.

Educaweb.com rep més sol·licituds d'informació sobre opcions de formació en aquesta època de l'any que en la resta. Les persones que busquen formació compten amb un cercador que disposa de més de 30.000 cursos, i mitjançant el qual es poden realitzar cerques en funció del tipus d'estudi, temàtica, modalitat i preu.
 

Continguts per orientar les decisions acadèmiques i laborals

 
Com a portal especialitzat en orientació acadèmica i professional, Educaweb posa a la disposició dels seus usuaris continguts que els orienten per prendre decisions en l'àmbit educatiu, formatiu i de treball: seccions d'orientació acadèmica i orientació laboral; un diccionari d'estudis, on s'expliquen els diferents graus universitaris i cicles de Formació Professional; un diccionari de professions, per descobrir les més noves i les ja conegudes; un consultori i més de 30 vídeos amb les preguntes i respostes més freqüents rebudes pels usuaris.

Educaweb també compta amb altres eines, com el Test GR, mitjançant el qual els usuaris poden identificar els seus gustos, preferències i interessos per encaminar i confirmar el seu futur professional, així com una eina que analitza els currículums i suggereix quines competències millorar i quins cursos poden contribuir a això.

Si necessites més informació sobre temes d'orientació acadèmica i professional, Educaweb posa a la teva disposició professionals de la Pedagogia, Psicopedagogia i Psicologia especialitzats en qüestions com les següents:

• Com afrontar el nou curs escolar
• Raons per reprendre els estudis
• Tècniques d'estudi per aconseguir l'èxit acadèmic
• Consells per triar màster
• Com triar modalitat de Batxillerat
• Quines són les professions amb major projecció de futur
• Estratègies per buscar ocupació
 

Educaweb, referent en orientació acadèmica i professional

 
Educaweb compta amb un portal amb informació sobre més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació. A més, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure i gratuït que acompanyen a l'usuari a escollir la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. Des del seu origen, Educaweb ha destacat com a eina orientadora essencial per a la cerca de formació, amb més de 12 milions de visites en els últims dotze mesos (unes 40.000 visites diàries) i més de 210.000 usuaris registrats.


Més informació:
www.educaweb.cat

Contacte de premsa:
redac@educaweb.com
93 215 13 65