Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

El lliurament dels Premis Educaweb 2022 se celebra l'1 de desembre en un acte virtual. T'esperem!

Novetat Educaweb

  • 04/11/2022
  • Temps de lectura 3 mins

  • Valora

  • Deixa el teu comentari
Redacció d'Educaweb
El lliurament de la 15a edició dels Premis Educaweb d'orientació acadèmica i professional s'acosta! Serà el dijous 1 de desembre a les 18.00 hores quan es coneixeran els projectes guanyadors d'aquests guardons que reuneixen les millors iniciatives d'orientació en diferents àmbits i els professionals que les fan possibles.
 
El lliurament dels Premis Educaweb es realitzarà en un acte virtual obert a totes aquelles persones interessades en conèixer les iniciatives guanyadores de les quatre categories dels guardons. Per a això, només és necessari confirmar l'assistència a través d'aquest formulari.
 
Una de les principals novetats de la 15a edició dels Premis Educaweb és el llançament de la nova categoria que premiarà els projectes i programes d'orientació que es duen a terme en els centres de Formació Professional (FP).

Aquest guardó rep el nom de Premi Implika-Educaweb de Formació Professional, patrocinat pel centre de formació Implika.

Així mateix, es lliuraran guardons en tres categories més:
 
  • Institucions: que premia els projectes d'orientació d'institucions, administracions públiques, centres educatius i empreses d'orientació.
  • Professionals: que reconeix les iniciatives orientadores creades i implementades per professionals de l'orientació. Aquest reconeixement compta amb l'impuls de CaixaBank-Dualiza des de 2021.
  • Empreses: que premia els projectes d'orientació dissenyats i implementats per empreses de qualsevol sector. Des del seu llançament, aquest guardó es lliura en col·laboració amb la Fundació Bertelsmann.

Durant l'acte de lliurament dels Premis Educaweb també es donaran a conèixer els guanyadors de la Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca aplicada que afavoreix l'anàlisi i la transformació de l'educació, la formació i el treball; així com la Menció Ciutat Orientadora, que reconeix a la ciutat del món amb un millor projecte d'orientació.
 
Anima't a participar en la 15a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional! Et convidem a confirmar la teva assistència quant abans.
 

15 anys dels Premis Educaweb

Els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional van néixer el 2008 amb motiu de la celebració del desè aniversari d'Educaweb. Amb l'organització d'un certamen d'àmbit estatal es volia premiar els millors projectes d'orientació acadèmica i professional, per a visibilitzar i posar en valor el treball realitzat, moltes vegades en l'anonimat, pels i les professionals de l'orientació.
 
Et convidem a conèixer a través d'aquesta infografia les fites més importants de la història dels Premis Educaweb d'orientació acadèmica i professional.
 
En la 13a edició dels guardons es va presentar un repositori de projectes d'orientació d'Educaweb, on s'inclouen de manera íntegra i gratuïta les més de 400 iniciatives que s'han presentat al llarg de totes les edicions dels Premis Educaweb. L'eina permet buscar projectes per categories, objectius, persones destinatàries i edicions.
 
Els Premis Educaweb són possibles gràcies al Grup Educaedu i als següents patrocinadors i col·laboradors.


Patrocinadores y colaboradores de los Premios Educaweb
Deixa el teu comentari