Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

No et perdis els nous vídeos d'orientació acadèmica i professional d'Educaweb

Novetat Educaweb

  • 08/11/2022
  • Temps de lectura 5 mins

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Seguint amb la seva aspiració d'oferir una orientació acadèmica i professional de qualitat a través de diferents canals, Educaweb suma 50 nous vídeos al seu contingut de YouTube.
 
Amb aquest material audiovisual, Educaweb pretén donar resposta a les consultes més habituals dels seus usuaris relatives a l'elecció d'estudis i al món laboral.
 
T'oferim orientació en diferents temes com:
   
"Hem sintetitzat informació essencial de cada tema en aproximadament dos minuts, creant píndoles orientadores per a brindar acompanyament a qualsevol persona que tingui dubtes relacionats amb la definició del seu itinerari acadèmic i professional", explica Mari Carmen García Miraz, psicopedagoga i redactora de continguts d'orientació acadèmica i professional.
 
Imagen de la grabación de los nuevos vídeos de orientación de Educaweb
Imatge de l'enregistrament dels nous vídeos d'orientació de Educaweb. Imatge: Educaweb.

El contingut dels vídeos es dirigeix a usuaris de perfils i edats diverses, ja que aclareix interrogants relacionats amb ensenyaments de diferents nivells i amb activitats professionals vinculades a diferents sectors. "En tots els casos s'ha procurat mantenir el to que caracteritza els continguts d'orientació d'Educaweb, en el qual ens obsessiona combinar rigorositat, claredat, precisió i proximitat", detalla per la seva part Montserrat Oliveras Bagués, cofundadora de Educaweb i directora de continguts del portal.
 
Trobaran respostes en aquests nous vídeos tant els joves que es trobin en moments importants de transició acadèmica com els adults que vulguin millorar la seva posició en el mercat laboral o donar un gir a la seva trajectòria personal i professional.
 
Aquests vídeos complementen els continguts d'orientació acadèmica, orientació laboral, test d'interessos professionals, definició de titulacions, descripció de professions i notes de tall de graus universitaris i cicles d'FP de grau mitjà i de grau superior del portal Educaweb.
 
La informació sobre l'oferta formativa classificada per temàtiques i modalitats d'estudi, completa la proposta d'Educaweb de contingut de valor per a totes les persones que afrontin la presa de decisions acadèmica i professional i que desitgin adquirir nous coneixements i competències o millorar-les.
 
Accedeix directament a la llista de reproducció de tots els vídeos d'orientació d'Educaweb i pren-te el teu temps per a explorar estudis i professions i resoldre els teus dubtes per a realitzar una millor elecció.

Lista de reproducción de los nuevos vídeos de orientación de Educaweb
Mayra Bosada Morán Redactora
Sóc redactora i editora de continguts d'actualitat d'Educaweb sobre temes d’educació, formació, treball i orientació; i també en sóc la responsable de comunicació. Em motiva que la meva feina contribueixi a ajudar a les persones a decidir el seu projecte de vida i professional.

Vaig estudiar la Llicenciatura en Comunicació i el Maestría en Mercadotècnia al Tec de Monterrey (Mèxic); així com un Màster en Periodisme a la Universitat de Barcelona-Columbia University. I també compto amb més de 30 anys d'experiència com a periodista i gestora de continguts en empreses dedicades a l'educació i la comunicació a Espanya i Mèxic.
Deixa el teu comentari