25

Professions d'Hoteleria, turisme i oc

Filtrar
Els xefs o cuiners supervisen la preparació i cocció d'aliments i menjars per a empreses, hotels, restaurants, menjadors i hospitals. En els restaurants grans, els xefs estan organitzats en equips amb diferents responsabilitats.
Els ajudants de cuina col·laboren amb els xefs o cuiners en la preparació dels aliments. Entre les seves funcions principals destaca el manteniment de la higiene i l'ordre de la cuina i els estris.
El guia turístic o la guia turística és l'especialista a organitzar, coordinar i reservar rutes, tours o viatges i mostrar llocs d'interès, ciutats o regions a grups de turistes. Els guies turístics poden dissenyar, planificar i configurar paquets de viatge, rutes turístiques o tours. També comuniqu...
Els recepcionistes i les recepcionistes són els professionals encarregats de rebre i atendre clients, visitants i personal extern en tot tipus d'entitats i empreses. Les responsabilitats i funcions d'aquest professional varien segons el lloc de treball que ocupin. Poden atendre trucades, proporciona...
Els recepcionistes i les recepcionistes d'hotel són els professionals encarregats de rebre i atendre els hostes d'un hotel. Les responsabilitats d'aquest professional poden variar segons la mida i tipus d'hotel. Solen donar la benvinguda als clients, realitzen el check-in i check-out dels hostes, at...