25

Professions d'Hoteleria, turisme i oc

Filtrar
Els encarregats de guarda-roba o de consigna són responsables de custodiar abrics o objectes personals en un guarda-roba o consigna. També es poden encarregar de cobrar per aquest servei.
Els crupiers treballen als casinos. Generalment, han rebut formació sobre diversos jocs, com ruleta, blackjack i pòquer. La feina consisteix a acceptar apostes i pagar als guanyadors.
Els tècnics cervesers s'encarreguen de totes les etapes del procés de producció de cervesa. A les fàbriques grans, es poden especialitzar en una àrea de producció. En canvi, a fàbriques de cervesa petit¡es, sovint han de supervisar tots els aspectes de la producció.
Els recepcionistes donen la benvinguda als clients o a altres tipus de visitants. Asseguts o drets rere un escriptori o taulell, reben la gent quan arriba i atenen les preguntes dels visitants. També poden tenir altres funcions, per exemple, realitzar el tractament de textos, concertar cites, prepar...
Els forners preparen, fornegen i elaboren els acabats del pa, pastissos, coques i altres productes de pastisseria. Els forners de panificadores industrials controlen les màquines que permeten fer una producció a gran escala. La feina de forner artesanal és més manual i sovint inclou una gamma més àm...