Especial Escoles d'Estiu 2012


Especial Escoles d'Estiu 2012
Especial Escoles d'Estiu 2012

abril

2012

» Subscriu-te!

Temps de lectura: 2 minuts

Escoles d'Estiu: totes les possibilitats formatives al teu abast

Vols tenir més oportunitats de trobar feina o reciclar-te per millorar en el teu lloc de treball? Durant l'any no tens temps de matricular-te a un curs que et permeti gaudir de les teves aficions? Aprofita els mesos de juny, juliol i agost per fer els cursos que més t'interessen i necessites. Universitats, institucions, ONG, acadèmies, etc. t'ofereixen la possibilitat d'estudiar o participar en activitats relacionades amb els idiomes, les ciències socials, la dansa, el teatre, la música… Aprofita aquesta oportunitat i apunta't als cursos d'estiu!

espai patrocinat per:

Recomanar a un amic

El teu Mail:

Mail del teu amic:








Vols formar-te, però no tens recursos? Aprofita les beques per a les escoles d'estiu

Sovint és difícil compaginar la formació amb la resta d'activitats que omplen la nostra vida i, especialment a hores d'ara, fa que ens veiem obligats a prioritzar altres aspectes per davant dels estudis. Si aquest és el teu cas, no et preocupis, alguns centres ofereixen beques i ajudes que et permetran accedir a un programa formatiu pensat per l'estiu de manera més econòmica.

A continuació t'adjuntem algunes de les beques i ajudes vigents, però estigues atent i investiga pel teu compte, perquè moltes universitats i centres educatius encara no han penjat la seva oferta acadèmica per a aquest estiu:

Ajudes per estudiar idiomes a l'estranger:

- Ajudes del Ministeri d'Educació per participar en el Programa d'immersió lingüística en colònies d'estiu en anglès: Dirigit a l'alumnat de centres públics. Tens temps per apuntar-t'hi fins al 25 d'abril.

- Cursos d'idiomes a l'estranger d'Education First: Ofereixen cursos d'estiu de durada variable i dirigits a tots els perfils: nens, adolescents, estudiants universitaris, adults, professionals, etc. Durant el mes d'abril ofereixen descomptes en els seus cursos.

Beques d'investigació:

- Beques de desenvolupament tecnològic de l'Instituto de Astrofísica de Canarias: Dirigides a recent titulats i estudiants universitaris de titulacions superiors o de cicle llarg i de grau. La finalitat de la beca és iniciar-se en les activitats de desenvolupament tecnològic associades a la instrumentació astrofísica durant els mesos d'estiu. Fins al 23 d'abril.

Escoles d'estiu universitàries:

- Cursos d'estiu de la UNED: La Universidad Nacional de Educación a Distancia realitza un descompte per matrícula anticipada a la seva escola d'estiu abans del 24 de juny de 2012. A més a més, s'ofereixen preus reduïts per a titulats en atur, exestudiants de la UNED, persones més grans de 65 anys, famílies nombroses…

- Trobada universitària "Cantabria Campus Nobel 2012": Es concedirà una beca a 100 joves estudiants universitaris per participar al campus de manera totalment gratuïta. El termini d'inscripció acaba el 30 d'abril de 2012.

No oblidis que la majoria d'universitats ofereixen cursos d'estiu que són convalidables per crèdits de lliure elecció. També existeixen avantatges semblants per al personal de l'administració pública, que poden comptar les hores lectives realitzades en cursos d'estiu que els seran comptabilitzades en els processos de promoció interna per accedir a nivells superiors.

Selecció de cursos

Estudiar idiomes a l'estiu

Dominar idiomes és un factor que es valora a l'hora de participar en el procés de selecció per a un lloc de treball, és necessari a l'hora de viatjar, és fonamental a l'hora d'establir relacions comercials amb altres països i, a més a més, és un aspecte a tenir en compte en el procés formatiu de qualsevol persona. Les vacances d'estiu són un bon moment per estudiar una llengua estrangera, ja que acadèmies, universitats, centres educatius i institucions públiques ofereixen una gran varietat de cursos intensius que et permetran recuperar el temps perdut i posar-te al dia en anglès, francès, xinès o alemany, entre d'altres.

Per a estudiants i docents, el Ministeri d'Educació convoca una sèrie de beques i ajudes que permeten realitzar cursos de llengua estrangera al país d'origen. Informa-te'n!

Orientació professional | Consultoría educativa | Orientació acadèmica | Serveis per a centres

Equip editorial: Xavier Aspas, David Farigola, Laia Mestres, Jordi Mitjana, Montserrat Oliveras i Josep Lluis Segú.
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2012