CEAC

Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

CEAC

Curs
Distància
810 Hores

Descripció

Prepara't amb CEAC per accedir al universitat amb el curs d'Accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Entra a la Universitat superant els exàmens amb la preparació que t'ofereix el curs CEAC d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Estudia la carrera que tu triïs, millora la teva situació laboral i dóna-li un impuls a la teva professió.


Temari del curs

Tant a l'inici com durant el teu aprenentatge, l'assessor i el teu tutor personal et permeten estar al dia de tots aquells aspectes relacionats amb el teu curs CEAC que et puguin ser d'interès per aprofitar la teva formació i aconseguir un treball qualificat.

El curs s'organitza en dos blocs que es corresponen directament amb l'estructura general de la prova d'Accés a la Universitat:
  • La primera part inclou les unitats que recullen aquells continguts dels quals s'han d'examinar tots els alumnes al marge de la carrera a la qual vulguin optar. També inclou aquelles unitats que no són específiques d'una carrera universitària en concret, sinó que són les generals dins de cada opció acadèmica disponible.
  • La segona part agrupa totes les unitats necessàries per desenvolupar tots els temes possibles que poden entrar a la prova específica de l'examen d'Accés a la Universitat.
Veure més

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

L'objectiu d'aquest curs és preparar-se i ajudar-te a superar fàcilment i amb èxit les Proves als exàmens d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Per això, a més d'una metodologia personalitzada i un temari actualitzat, disposaràs d'un gran suport per part de tutor i professors que t'ajudaran durant tot el procés d'estudi.

Titulació obtinguda

El curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys et prepararà perquè puguis presentar-te a les Proves d'accés a la Universitat que es convoquen de forma anual per a cada branca de coneixement.

Després de finalitzar el curs obtindràs, a més, el teu títol: certificat d'aprofitament CEAC.

Perspectives laborals

Dominaràs les diferents matèries i coneixements comuns i específics que són necessaris per poder presentar-te amb garanties a les proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Un cop hagis superat les proves, tindràs la possibilitat d'accedir a una de les 80 titulacions que ofereixen les més de 40 universitats públiques i privades a Espanya, amb l'objectiu de desenvolupar la teva formació universitària i arribar a incorporar-te al món laboral en un futur proper amb moltes més garanties.

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys