Bachelor in Business & Marketing

1038 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.200 €
Sol·licita informació
INSA Business, Marketing & Communication School
Bachelor in Business & Marketing
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
3 anys
Preu 7.200 €

Descripció

Bachelor in Business and Marketing. Un programa ideal per aprofundir en el coneixement dels negocis en general i de el paper de l'màrqueting en empreses de serveis i en PIMES en particular. El programa compta amb un eix principal centrat en el màrqueting, però els aspectes generals dels negocis també són tractats en el programa. Atès que el màrqueting és una de les àrees funcionals dins d'una organització, aquest programa vincula els llocs de màrqueting, tasques i funcions d'altres activitats de l'organització, com ara la gestió, la comptabilitat i l'economia.
Des INSA International Business School s'inculquen aquests valors a tots els alumnes. Se'ls dóna eines perquè desenvolupin una opinió crítica sobre el món en què viuen, i se'ls impulsa a que desenvolupin tota la seva creativitat. La innovació és el que sempre anirà demandat en qualsevol sector i en qualsevol època.

Temari

 

Level 4 / Year 1

  • Economic & Financial Aspects of Business
  • Organisational Behaviour and Analysis
  • Principles of Marketing
  • Quantitative Methods for Business Applications
Level 5 / Year 2
  • Human Resources in Business
  • Business Environment
  • Marketing Research
  • Option Module
Level 6 / Year 3
  • Services Management
  • Enterprise and Small Business
  • Marketing Strategy and Planning
  • Option Module

Destinataris

• Els estudis van destinats a tots aquells que volen desenvolupar els coneixements i habilitats específiques per la seva carrera professional en l'àrea de gestió d'empreses o departaments concrets, aprofundint en el màrqueting.
• Els alumnes poden ser residents a Espanya que vulguin formar-se o continuar la seva formació en anglès a l'àrea dels negocis o estrangers que volen venir a Barcelona per conèixer una altra cultura, mode de vida i estudiar un programa en un llenguatge que ja coneguin.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El sistema d'avaluació es basa en l'avaluació contínua de cada bloc d'estudi, a través de l'assistència i / o l'examen de classe. L'estudiant ha d'haver aprovat cada assignatura independent.

Idiomes en els quals s'imparteix

English

Durada

Inici: Octubre 2020. Durada: 3 anys (Octubre a juliol).

Objectius

L'objectiu de l'programa és que l'alumne comprengui i assumeixi tots els conceptes i material relacionat amb els diferents mòduls de el programa, mentre que simultàniament desenvolupi habilitats i competències concretes i necessàries per al món laboral i que són clau per a l'aprenentatge i les activitats d'avaluació en què participarà.

Titulació obtinguda

Tenir superat amb èxit les avaluacions i amb l'assistència mínima requerida, l'alumne serà capaç de passar a l'any següent i després d'haver completat tres anys acadèmics, obtindran el títol de INSA Business, Marketing & Communication School.

Perspectives laborals

Aquest programa t'ajudarà a desenvolupar les habilitats professionals de màrqueting i negocis essencials per a llocs de treball en la investigació de mercat, gestió de producte i marca, relacions públiques, gestió de vendes i publicitat.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Horari

Dilluns a divendres (09:00 a 14:00).
Bachelor in Business & Marketing
INSA Business, Marketing & Communication School
Campus i seus: INSA Business, Marketing & Communication School
INSA Business, Marketing & Communication School
Torrent de l'Olla 208 08012 Barcelona
Sol·licita informació
X