Màster en Direcció de Màrqueting i Comercial

1061 Persones estan visitant aquest curs
Preu 14.500 €
Sol·licita informació
EADA Business School
Màster en Direcció de Màrqueting i Comercial
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
12 mesos
Preu 14.500 €

Descripció

El que el Màster en Direcció de Màrqueting i Comercial et permetrà fer ...
• Desenvolupar les competències necessàries per liderar la Direcció de l'àrea Màrqueting.
• Saber dissenyar i implementar l'estratègia de màrqueting i comercial d'una empresa.
• Potenciar una visió analítica que permeti detectar oportunitats de mercat en un entorn canviant i omnicanal a fi d'elaborar un pla de màrqueting factible i rendible.
• Realitzar un Programa de Desenvolupament Professional que reforçarà les habilitats directives (soft skills) més valorades per les empreses.
• Incrementar la teva confiança i seguretat en la presa de decisions estratègiques.
• Donar un nou i potent impuls al teu perfil curricular amb un programa de valor afegit.

Temari

Els diferents rols que pot tenir un mànager en la seva àrea d'expertise, les demandes dels diversos stakeholders, així com les tendències de l'entorn econòmic i social, determinen el model de competències o soft skills que demanden les empreses a un directiu.
Aquestes competències són desenvolupades de manera transversal al llarg de el programa en els seus mòduls residencials i les sessions d'Executive Coaching, mitjançant metodologies vivencials i les més innovadores tècniques de neurotraining per al desenvolupament de competències socials.
Estructura de l'màster:
• Visió analítica.
• Visió estratègica.
• Visió tàctica.
• Programa de desenvolupament directiu & Coaching Executiu.
• Business Project: Pla de màrqueting

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: tardor 2021.

Promocions

Descomptes: Per antics alumnes s'oferiran descomptes de el 10% a l'25% depenent de el programa previ realitzat.
• Beques: La Fundació Privada Universitària EADA, a través del seu Programa de Beques, facilita el desenvolupament i el creixement de la carrera professional dels candidats, ja sigui pel seu perfil professional, trajectòria o objectius futurs.
• Finançament disponible.

Avantatges del curs

Bros Group col·labora amb EADA Careers a fi de facilitar el contacte dels participants de el programa Màster Executiu en Direcció de Màrqueting i Comercial amb el seu mercat ocupador. D'aquesta manera, els participants podran disposar d'una entrevista amb un consultor especialitzat que li permetrà: Conèixer la demanda d'el mercat de la mà d'una de les principals firmes de consultoria i recruitment Tenir una major comprensió de les competències professionals que aprecia el reclutador Participar en els processos de selecció presents i / o futurs en funció de l'adequació de l'perfil professional de cada participant. Assessorament de carrera professional. Executive Coaching

Borsa de treball

Accés a el portal d'ofertes laborals on reclutadors, empreses i headhunters de tot el món publiquen les seves necessitats per incorporar nou talent.

Professorat

Director del màster: Martin Vivancos Giménez Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona i en Educació Física per la Universitat de Barcelona. Diplomat per la UPC en Màrqueting Estratègic i Operatiu i en Gestió de Qualitat, i en Direcció de Màrqueting per EADA. Va treballar com a directiu en la Secretaria General d'Esports de Catalunya, posteriorment va treballar per a empreses com Abertis, Acieroid, Agbar, Banesto, Henkel Ibèrica, Max Mara, Pirelli, Promsa, Wrigley i Xerox, entre d'altres. Martín és autor de el llibre & # 8220; Happy Management & # 8221;.

Horari

Divendres tarda i 2 dissabtes a el mes al matí.
Màster en Direcció de Màrqueting i Comercial
EADA Business School
Campus i seus: EADA Business School
EADA Business School
C/ Aragó, 204 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X