Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom (online)

1096 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.520 €
Sol·licita informació
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom (online)
Sol·licita informació
Postgrau
On-line
40 crèdits
Preu 3.520 €

Descripció

La societat envelleix i alhora aspira a millorar la seva qualitat de vida. Aquesta macro tendència està generant una de les indústries més dinàmiques del món: l'accessibilitat i el disseny per a tots s'està convertint en un enfocament obligat de cada vegada més sectors. Per això, el mercat demandarà cada dia més empreses i professionals que donin resposta a les necessitats d'accessibilitat per a les persones i assegurin la seva qualitat de vida.
El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom de l'ESARQ-School of Architecture UIC Barcelona et convertirà en un expert en accessibilitat per oferir les mateixes oportunitats a tots els ciutadans, tant si tenen o no alguna discapacitat. El programa docent et permetrà analitzar i comprendre els criteris sobre l'accessibilitat dels espais, itineraris, elements, productes i serveis del nostre entorn. Podràs aplicar l'anomenada accessibilitat de manera desapercebuda, amb criteris normalitzadors i dissenys d'ús habitual per a tots. Coneixeràs els detalls necessaris, seràs capaç de desenvolupar projectes amb costos econòmics accessibles, i aprofundiràs de forma crítica en les principals lleis i reglaments sobre accessibilitat.
En definitiva, un programa especialitzat per a comprendre, identificar, dissenyar, comercialitzar, i facilitar el disseny accessible per a tothom.
Hi ha una demanda social i un mercat molt ampli que necessita d'empreses i professionals que donin resposta a les necessitats del disseny per a tothom.
Aquesta realitat social i empresarial planteja la necessitat d'obrir noves vies d'especialització dels professionals que desenvolupen les dues àrees de coneixement, recollint de forma exhaustiva les diferents tècniques i coneixements que facin d'aquesta unió una de les activitats més potencials d'ocupació i desenvolupament.
Aquests professionals se situen en un sector clau i de futur realitzant les seves activitats en les empreses i organitzacions públiques i privades, amb una formació imprescindible per al desenvolupament de la seva activitat, apareixent així la figura del consultor d'accessibilitat.

Temari

Mòdul 1: Introducció a l'Accessibilitat i el Disseny per a Tothom
Mòdul 2: L'Espai Urbà: Ciutats per a Tothom
Mòdul 3: Edificació d'ús públic. Introducció
Mòdul 4: Edificació d'ús públic. diferents usos
Mòdul 5: Edificació d'ús privat
Mòdul 6: Noves tecnologies
Mòdul 7: Accessibilitat en el Transport
Mòdul 8: Turisme Accessible i Cultural
Mòdul 9: Inserció Laboral, Empresa i Ergonomia
Mòdul 10: Accessibilitat Social, Salut, Oci i temps lliure
Mòdul 11: Treball Fi de Postgrau

Destinataris

S'adreça a responsables municipals, àrees governamentals, empreses privades i responsables de riscos laborals, en les quals l'accessibilitat sigui una prioritat.
Professionals tècnics: arquitectes, aparelladors, enginyers, interioristes, decoradors, perits, professors universitaris, promotors, constructors, etc.
Professionals de la salut: metges, psicòlegs, infermeres, fisioterapeutes, auxiliars clínics, prevenció de riscos laborals, terapeutes ocupacionals, etc.
Professionals del sector turístic: hosteleria, restauració, atenció al client, agències de viatges, tècnics en turisme, tècnics de recursos humans, etc.
Professionals socials: ONG i Fundacions, assistents socials, cuidadors, etc.
Professionals de la comunicació: periodistes, relacions públiques, pedagogs, gestió i organització d'esdeveniments, màrqueting i publicitat, etc.
Professionals liberals: advocats, economistes, administradors d'empreses, ergònoms, administradors de finques, educadors, etc.
I en definitiva a tota la societat.
Titulats universitaris en:
• Arquitectura
• Enginyeria
• Interiorisme
• Decoració
• Medicina
• Ciències de la Salut
• Psicologia
• Economia
• Dret
• Comunicació
• Educació, entre d'altres.

Requisits

Criteris d'admissió:
A més de complir els requisits legals d'accés, la Comissió d'Admissions valorarà els següents aspectes:
Les sol·licituds d'admissió a partir de l'adequació de la formació prèvia.
Els anys d'experiència professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

D'octubre a juliol.

Objectius

És el primer postgrau que combina teoria i pràctica mitjançant sessions de treball presencials a través d'una plataforma en línia. Les noves tecnologies permeten realitzar el curs des de qualsevol part del món i interactuar amb el professor i els companys a temps real mitjançant videoconferència. A les aules digitals l'alumne podrà seguir les explicacions del docent en streaming, resoldre dubtes al moment, consultar la documentació compartida, exposar els seus documents, comunicar-se amb els seus companys, compartir la pantalla de l'ordinador, etc. A més, qualsevol sessió impartida podrà ser consultada posteriorment.

Promocions

Beques i descomptes disponibles.

Professorat

Direcció i coordinació: Enrique Rovira-Beleta Cuyás.

Lloc on s'imparteix el curs

Lloc de realització: Es pot realitzar des de casa o des del lloc de treball, a través d'aules digitals interactives, de manera que l'alumne podrà preguntar els seus dubtes on line i de viva veu.
Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom (online)
Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Campus i seus: Universitat Internacional de Catalunya (UIC)
Facultad de Ciencias Económicas y Sociales
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Derecho
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Humanidades
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Escuela Técnica Superior de Arquitectura
Campus d'Iradier. Calle Inmaculada, 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Comunicación
Edificio Alfa-Campus Barcelona, Inmaculada 22 08017 Barcelona
Facultad de Ciencias de la Educación
Carrer Josep Trueta, s/n 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
+ vegeu més seus
Sol·licita informació
X