curs Selectivitat

10 Persones han demanat informació
1082 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
INF Institut Numància Formació
curs Selectivitat
Sol·licita informació
Curs
Presencial | On-line | Semi-presencial | Distància
Sabadell (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Abans de matricular-se per primera vegada en qualsevol dels estudis universitaris, totes les persones que hagin obtingut el títol de batxillerat han de superar una prova d'accés a la universitat (PAU).

L'objectiu de les PAU és valorar la maduresa acadèmica, els coneixements i lascompetencias adquirides en el batxillerat.

Les PAU són proves anònimes, idèntiques per a tots els estudiants de Catalunya, i es realitzen simultàniament a fi de garantir al màxim la igualtat d'oportunitats dels estudiants que es presenten.

Anualment hi ha dues convocatòries: ordinària (juny) i extraordinària (setembre). No hi ha límit de convocatòries per superar les PAU.

Institut Numància Formació posa a la teva disposició els millors professionals, les millors tècniques i els millors materials perquè aconsegueixis el teu objectiu mitjançant un mètode dinàmic i totalment adaptat a les teves necessitats.

Tens tres cursos disponibles: d'octubre a juny, de gener a juny i un intensiu d'estiu perquè et puguis presentar a l'extraordinària de setembre.

Temari

La prova d'accés a la universitat s'estructura en dues fases: una fase general obligatòria i una fase específica de caràcter voluntari

Requisits

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

curs Selectivitat
INF Institut Numància Formació
Campus i seus: INF Institut Numància Formació
INF Institut Numància Formació (Sabadell)
C/ Jardí, 6 08029 Sabadell (Barcelona)
Sol·licita informació
X