Descripció del centre

 L'Associació Espanyola d'Emergències 112 (AEM 112) és una entitat científica i Internacional, sense ànim de lucre el principal objectiu és millorar la qualitat en l'atenció d'Urgències, Emergències, Catàstrofe, Rescat, Salvament, Medicina Tàctica, Subaquàtica, Esportiva, així com en Intervenció, Cooperació, Ajuda i Desenvolupament.

Per complir aquest objectiu, la AEM112 promociona, organitza i imparteix cursos d'alt rigor científic i programes de formació continuada, dirigits al personal sanitari i no sanitari que treballa en els serveis d'urgències i emergències Prehospitalària i Hospitalària.
* AEM112 ÉS MEMBRE FUNDADOR DE LA SICEM (SCIENTIFIC INTERNATIONAL Committe OF EMERGÈNCIES)  
* CENTRE D'ENTRENAMENT OFICIAL DE LA AMERICAN HEART ASSOCIATION (AHA)  
* REPRESENTANT DE IMRA (INTERNACIONAL MEDICAL RESCUE ASSOCIATION) A ESPANYA  
* CENTRE AUTORITZAT PER LA AAP (American Academy of Pediatrics)

Té sub-seus a totes les comunitats autònomes espanyoles i sub-seus internacionals a Mèxic, EUA, Veneçuela, Colòmbia, Argentina, Cuba, Portugal, Escòcia i Anglaterra.  

Qualsevol persona interessada en l'aprenentatge de tècniques, normes o procediments d'actuació en cas d'emergències, compte en l'AEM 112 amb un espai per a informar-se i formar-se de forma seriosa, amb la garantia que el control de qualitat de tots els nostres cursos és la premissa en cadascuna de les seves edicions.  

Disposem d'un catàleg ampli de cursos generals i específics, amb acreditació internacional i local de diferents institucions de reconegut prestigi.En el nostre camí no estem sols, AEM 112 ha establert acords de col.laboració amb diferents institucions col.laboradores que comparteixen esforços i activitats.  

Els nostres cursos es realitzen en diversos idiomes: Espanyol, Català, Portuguès, Anglès i Francès, segons lloc de realització o sol.licitud anticipada d'aquest.

Campus i seus

Asociación Española de Emergencias 112
C/ General Prim 7 08004 Cornellà de Llobregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X