Descripció del centre

AULA DE MÚSICA 7 és una escola de música privada, autoritzada pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. AULA DE MÚSICA 7 és membre d'EMIPAC (Escoles de Música d'Iniciativa Privada Associada de Catalunya) i és, també, escola associada a la UNESCO.

A l'AULA DE MÚSICA 7 hem optat, des del començament, per un mètode viu i actiu d'educació musical i de desenvolupament global. El cant, les audicions, i els conjunts instrumentals són elements de treball des dels primers cursos.

L'escola, conscient de l'estímul i de la riquesa que aporta la pràctica musical viva i de conjunt, ofereix la possibilitat de participar en l'orquestra i la coral del centre. Comptem amb un grup instrumental estable dedicat a la música contemporània, amb dues orquestres de formació, grups de cambra i diversos conjunts corals.

En l'actualitat l'escola AULA DE MÚSICA 7 te un gruix important d'alumnat que segueix els cursos de grau mitjà així com d'alumnes avançats que ja s'incorporen al món professional.

Conscients de que per arribar a tenir un bon nivell cal cuidar les bases, des de bon començament oferim un mètode amb possibilitats de viure de ben a la vora el fet musical amb tots els seus àmbits: artístics, emocionals i tècnics.
Concert del 30 Aniversari de l'escola de música Aula de Música 7.
Organitzem concerts d'alumnes amb una periodicitat quinzenal, i cerquem oportunitats d'actuar en àmbits fora de l'escola.

També cal dir que l'escola està oberta a noves propostes, amb un esperit permanent de recerca i de difusió de les noves tècniques d'ensenyament i d'aprenentatge.

Campus i seus

Aula de Música7
Diagonal,327 08009 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X