Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

BCD és el centre de promoció del disseny de Barcelona. Treballen per impulsar la innovació, el talent creatiu i la projecció del disseny de Barcelona al món. Promouen el disseny com a factor de transformació per a la competitivitat, la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida de les persones, i contribueixen a fer de la marca Barcelona un referent internacional en disseny.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Experiència completa d'una / dues setmanes de durada
  • Formació específica en matèria d'innovació i cretaividad (Tendències en innovació, generació d'idees, metodologies de design thinking, ideació, prototipatge, testeig, etc.
  • Dinàmiques d'equip i assessorament professional de la mà d'experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria.
  • Accés a un programa totalment gratuït de capacitació no-reglada, inspirat en plans d'estudis de Postgrau en Innovació i Design thinking homologats per sistema educatiu espanyol.
Requisits d'admissió
Joves menors de 30 anys, residents a Catalunya, amb motivació i compromís per aprendre metodologies pròpies relacionades amb l'emprenedoria, la innovació i el design thinking.
Abans de començar el programa el participant haurà de disposar necessàriament del certificat de Garantia Juvenil *.
(*) Nota: per a sol·licitar l'anterior, pot dirigir-se als següents enllaços en els quals s'indiquen els criteris que s'han de complir i la informació per poder tramitar el certificat de Garantia Juvenil: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/que-és-garantia-juvenil /Requisits/
Què ofereix aquest centre
Programa d'pre-acceleració en emprenedoria creativa adreçat a joves que t'ofereix:
  • Inspiració. Adquireix la motivació necessària per fer el salt i materialitzar un projecte.
  • Coneixement. Accedeix a formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i el desenvolupament de noves oportunitats.
  • Col·laboració. Aprèn a treballar en equip i a generar idees de manera individual i col·lectiva amb altres companys.
  • Design Thinking. Aprèn una de les metodologies de treball pròpies del pensament creatiu més reconegudes per crear productes i serveis innovadors centrats en l'usuari.
  • Visió sostenible. Aprèn metodologies relacionades amb la regeneració de recursos i la integració de valors mediambientals en el desenvolupament del projecte.
  • Networking. Accedeix a una xarxa de contactes de l'àmbit de la innovació i el disseny, la sostenibilitat i l'emprenedoria.
  • Experiència. Comparteix coneixements i vivències durant una setmana intensa amb altres perfils, amb inquietuds anàlogues a la teves.
  • Descobriment. Identifica i posa en valor les teves habilitats i adquireix noves competències.

Campus i seus

BCD Barcelona Centre de Disseny
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 08018 BARCELONA

Altres centres que et poden interessar

X