Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Blanquerna és una comunitat universitària sense ànim de lucre i cofundadora de la Universitat Ramon Llull, la primera universitat privada de Catalunya, de la qual forma part juntament amb ESADE, IQS, La Salle, Pere Tarrés, Facultat de Filosofia, Observatori de l'Ebre, Institut Vidal i Barraquer, Institut Borja de Bioètica i ESDI.

Blanquerna s'inspira en la tradició humanista del savi Ramon Llull, que implica una manera diferent de fer docència. Forma professionals qualificats, amb altes perspectives d'ocupabilitat i capaces de tenir un impacte positiu a la societat. Es defineixen com a comunitat universitària plural, inspirada en els principis de l'humanisme cristià, que té com a missió l'educació integral de les persones perquè es converteixin en professionals competents, ètics i compromesos amb la transformació social.

Característiques

Experiència
De la innovadora escola de Magisteri, creada l’any 1948 per contribuir a la renovació pedagògica del nostre país, n'han sorgit les actuals facultats universitàries, totes elles ubicades en zones emblemàtiques de Barcelona i configurant un nou concepte de campus urbà: la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, la Facultat de Ciències de la Salut i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals.
Què ofereix aquest centre
L'oferta formativa oficial de Blanquerna es divideix en:

21 graus universitaris
22 màsters universitaris
A qui es dirigeix
Persones interessades a cursar titulacions en els àmbits de l'Educació, la Psicologia, l'Esport, la Salut, la Comunicació i les Relacions Internacionals.

Cursos més populars

Campus i seus

Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna
Císter, 24 - 34 08022 Barcelona
Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
Plaça Joan Coromines, s/n 08001 Barcelona
Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna
C/ Padilla, 326-332 08025 Barcelona

Notícies

Altres centres que et poden interessar

Blanquerna
X