Cursos per modalitats

Serveis

Becas
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Prácticas en empresas

Descripció del centre

BMF Business School, l'escola dels Enginyers.
BMF Business School és una escola de negocis exclusiva per a enginyers. Són molts els enginyers que decideixen encarar la seva carrera laboral en l'àmbit de l'empresa, gestió, finances o la creació d'start up. Des BMF Business School oferim a l'enginyer: Màsters, cursos, seminaris... enfocats al coneixement 360º de l'empresa que tot enginyer que vulgui fer el salt a llocs de gestió necessita.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• La diferència està en l'excel·lència: Des BMF Business School som coneixedors de les exigències que requereix un enginyer, per això la nostra missió és preparar-lo per a poder afrontar el dia a dia. La combinació d'estudis d'enginyeria amb estudis de gestió i finances crea el perfil més complet per poder escalar en l'àmbit laboral.
• Professorat: El professorat és el principal actiu del MBE. Professors de primer nivell, coneixedors de la metodologia de classes per a enginyers.
• Professionals amb experiència en el sector privat, càrrecs de direcció amb alta responsabilitat, amb estudis de postgrau i màsters de negoci.
• Qualitat d'ensenyament: BMF Business School neix amb els valors de rigor, professionalitat, qualitat i excel·lència. D'aquesta manera l'ensenyament s'orientarà de forma constant a les necessitats del sector privat.
• Visió de negoci: Dotar l'Enginyer amb coneixements de finances, dret, màrqueting i recursos humans. Conceptes que li permetran en el futur fins i tot poder crear la seva pròpia empresa.
• Diferenciació: Pensar i implementar com a Enginyer, conceptes i visió empresa, és una combinació guanyadora i imparable.
Què ofereix aquest centre
Master of Business Engineering MBE.
El MBE aporta a l'enginyer coneixements en Finances, Gestió d'empreses, Màrqueting i Gestió de persones, tan necessaris per a complementar la formació tècnica dels enginyers.

Cursos més populars

Campus i seus

BMF Business School
C/ Joan Obiols 11-13 08034 Barcelona
X