Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Descripció del centre

BMF Business School, l'escola dels Enginyers.
BMF Business School és una escola de negocis exclusiva per a enginyers. Són molts els enginyers que decideixen encarar la seva carrera laboral en l'àmbit de l'empresa, gestió, finances o la creació d'start up. Des BMF Business School oferim a l'enginyer: Màsters, cursos, seminaris... enfocats al coneixement 360º de l'empresa que tot enginyer que vulgui fer el salt a llocs de gestió necessita.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
• La diferència està en l'excel·lència: Des BMF Business School som coneixedors de les exigències que requereix un enginyer, per això la nostra missió és preparar-lo per a poder afrontar el dia a dia. La combinació d'estudis d'enginyeria amb estudis de gestió i finances crea el perfil més complet per poder escalar en l'àmbit laboral.
• Professorat: El professorat és el principal actiu del MBE. Professors de primer nivell, coneixedors de la metodologia de classes per a enginyers.
• Professionals amb experiència en el sector privat, càrrecs de direcció amb alta responsabilitat, amb estudis de postgrau i màsters de negoci.
• Qualitat d'ensenyament: BMF Business School neix amb els valors de rigor, professionalitat, qualitat i excel·lència. D'aquesta manera l'ensenyament s'orientarà de forma constant a les necessitats del sector privat.
• Visió de negoci: Dotar l'Enginyer amb coneixements de finances, dret, màrqueting i recursos humans. Conceptes que li permetran en el futur fins i tot poder crear la seva pròpia empresa.
• Diferenciació: Pensar i implementar com a Enginyer, conceptes i visió empresa, és una combinació guanyadora i imparable.
Què ofereix aquest centre
Master of Business Engineering MBE.
El MBE aporta a l'enginyer coneixements en Finances, Gestió d'empreses, Màrqueting i Gestió de persones, tan necessaris per a complementar la formació tècnica dels enginyers.

Cursos més populars

Campus i seus

BMF Business School
C/ Joan Obiols 11-13 08034 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

BMF Business School
X