Master of Business Engineering (MBE)

1022 Persones estan visitant aquest curs
Preu 9.000 €
Sol·licita informació
BMF Business School
Master of Business Engineering (MBE)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 9.000 €

Descripció

Des BMF Business School s'ofereix el Master of Business Engineering, titulació del Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona.
Durant els estudis d'Enginyeria, l'estudiant adquireix uns coneixements tècnics i una forma de pensar que presenta com a majors actius: la capacitat de raonament, invenció, presa de decisions àgil i capacitat de treball. En el moment de la inserció de l'enginyer al món laboral, hi ha una clara manca de coneixements financers i de visió d'empresa, necessaris per al seu desenvolupament professional en àmbits allunyats dels aspectes únicament tècnics.
El MBE de la BMF Business School ofereix als enginyers una formació de qualitat en el coneixement més financer, adquisició de la visió de negoci, entendre el funcionament dels mercats i tenir una visió de 360 ??graus de l'empresa.
La combinació dels estudis d'enginyeria amb el MBE fa que no es tingui límits professionals. Obre les portes a futurs emprenedors i al professional més ben preparat per a la gestió d'empreses.

Temari

El Master of Business Engineering és un màster de 90 crèdits ECTS. La seva durada és de 3 quadrimestres més un de realització del Treball Final de Màster.

Primer quadrimestre:
Matemàtiques financeres i fiscal
• Direcció comercial
Eines de productivitat personal
Comptabilitat Financera i costos

Segon quadrimestre:
Planificació i anàlisi d'empreses
Màrqueting i Vendes
Desenvolupament Personal
Finances corporatives

Tercer quadrimestre:
Entorn Econòmic
Dret mercantil i civil
Emprenedoria
Estratègia competitiva
Mercats i Instruments Financers

Treball final de màster

Competències per a les quals et prepara el curs

Amb aquests coneixements, l'enginyer tindrà accés a: Un lloc de treball de major qualitat a través de la nostra borsa de treball Una visió 360º de l'empresa Focalitzar i obtenir major rendiment als 10 primers anys de carrera professional. Moure estratègicament i no tàcticament

Destinataris

El Master of Business Engineering està destinat a Graduats, diplomats o llicenciats en alguna Enginyeria (Industrial, Telecomunicacions, Informàtica ...) que vulguin ampliar els seus coneixements estrictament tècnics i dirigir la seva carrera professional al món de la gestió empresarial, l'emprenedoria o buscar una nova visió de negoci.
Per realitzar el MBE no és necessària experiència professional ni coneixements financers previs, i pot fer en paral·lel amb algun Màster d'Enginyeria.
El MBE admet alumnes als quals els queden 10% de crèdits per a la finalització de la titulació universitària.

Requisits

Grau en Enginyeria o haver superat el 90% dels crèdits del grau en curs.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Classes intensives: Classes d'alta intensitat, dissenyades per a la capacitat de l'Enginyer. Sense pèrdues de temps, ni teories poc aplicables. L'ensenyament s'orienta de forma constant a les necessitats del sector privat.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Dues versions: Possibilitat de realitzar el Màster en dos anys. Possibilitat de realitzar el Màster en un any.

Objectius

El Master of Business Engineering com a objectiu ser una formació de negoci transformadora per l'enginyer, aportant-li coneixements en:
Finances
Màrqueting
Dret
Gestió de persones
Emprenedoria
Mercats

Titulació obtinguda

Titulació de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona. Màster dissenyat segons les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior i equivalent a 90 crèdits ECTS.

Pràctiques

La formació pràctica és un dels nostres compromisos. La realització de pràctiques durant els estudis és el millor aprenentatge per als nostres alumnes.

Promocions

Disposem de crèdits bancaris amb un interès molt competitiu i amb anys de carència.

Preu

Preu 9.000 €
Preu per crèdit: 100 euros. El preu per crèdit es manté si es torna a cursar l'assignatura.

Avantatges del curs

Valor afegit i proposat de valor: Alta ocupabilitat: Accedir a tots els perfils professionals de l'empresa sense limitació. Visió global de l'empresa. Millora en la qualitat dels treballs: Accedir des del primer instant a llocs de gestió, estratègia i finances. Donar sortida a l'enginyer de les operacions i aspectes únicament tècnics. Optar a llocs d'alta direcció: Focalitzar la carrera professional a reptes ambiciosos. Estalvi d'ineficiències i pèrdues de temps per falta de visió. Visió de negoci: Dotar l'Enginyer amb coneixements de finances, dret, màrqueting i recursos humans. Conceptes que li permetran en el futur fins i tot poder crear la seva pròpia empresa. Diferenciació: Pensar i implementar com a Enginyer, conceptes i visió empresa, és una combinació guanyadora i imparable. Ús de tecnologies: Es disposa de tecnologia avançada en classes en streaming i online. A més es disposa d'una àrea privada per a cada alumne que complementi les classes presencials.

Borsa de treball

BMF disposa d'una àmplia borsa de treball actualitzada que dóna servei a les millors empreses del sector, i d'un servei de mentoring i anàlisi de carrera individualitzat.

Professorat

El professorat és el principal actiu del MBE. Professors de primer nivell, coneixedors de la metodologia de classes per a enginyers. Professionals amb experiència en el sector privat, càrrecs de direcció amb alta responsabilitat, amb estudis de postgrau i màsters de negoci. Algun dels nostres docents són: Dr. Jordi Altayó Martí. Laia Ortega Florensa. Xavier Sérvole. Jordi Altimira. Jordi Llauradó Alba. Pere Angerri.

Horari

Horaris en què es pugui combinar l'assistència a classe amb altres màsters d'enginyeria o la realització de pràctiques en empresa. Ajornant les classes en les èpoques d'exàmens dels màsters d'enginyeria. La realització dels exàmens del Màster of Business Engineering seran entorn a un mes abans de la realització dels exàmens d'altres màsters. Així s'aconsegueix que es puguin estudiar i fer els exàmens de tots dos màsters sense cap tipus d'interferència.
Master of Business Engineering (MBE)
BMF Business School
Campus i seus: BMF Business School
BMF Business School
C/ Joan Obiols 11-13 08034 Barcelona
Sol·licita informació
X