Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

A la UVic-UCC només entenem la formació professional vinculada al mètode dual ja que permet adquirir una formació integral, proporcionant creixement personal i professional, alhora que representa un suport econòmic per l'alumne. La formació està totalment lligada al teixit empresarial que gràcies al Campus Professional troba els perfils professionals que requereix.
El Campus Professional UVic-UCC facilita la inserció laboral i garanteix experiència i qualitat. Aquesta és la nostra raó de ser. Els professors són professionals del sector en actiu que aporten una formació intensiva als alumnes.
La formació professional de la UVic-UCC està totalment integrada a l'educació superior universitària. Aproximem a l'alumne en l'entorn professional, empresarial i emprenedor, la innovació i la investigació i proporcionem continuïtat acadèmica universitària amb un ampli reconeixement de crèdits.
El Campus Professional UVic-UCC manté forts vincles i comparteix recursos amb l'entorn empresarial i universitari. Això potencia la qualitat i el prestigi de la formació que imparteix, i facilita la mobilitat acadèmica des de la formació professional de nivell superior cap al sistema de formació universitària.
Fomenta la competitivitat, la qualitat i la sostenibilitat de les empreses mitjançant la formació.

Campus i seus

Campus Professional UVic-UCC
PEROT DE ROCAGUINARDA 17 08500 Vic (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X